Homepage  / Știri

Bobonete și Cabral sunt gata de startul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bobonete și Cabral sunt gata de startul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

de Redactia Tvmania

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe pe 16 februarie, ora 20:30, la PRO TV. 12 vedete vor fi puse în situații pe care nu și le-au imaginat vreodată și vor trece prin experiențe extreme în jungla africană.

Cabral si Bobonete in Africa de Sud

Bobonete și Cabral au ajuns de câteva zile în Africa de Sud și s-au obișnuit deja cu vremea călduroasă și mâncarea specific africană.

“Am călătorit 26 de ore, pentru că nu-i ușor să ajungi în Mpumalanga sau Țara unde soarele răsare, dar în limba lor de aici. Am recuperat zilele astea și suntem ca arcurile în tensiune. Am văzut elefanții și am vrut să fac și poze, doar că am lăsat geamul deschis la camera de hotel și ieri mi-a furat maimuța aparatul! L-am pus pe Cabral să dea niște telefoane, ca na el e ca acasă, dar se pare că niciun african nu mai e crescut în Berceni, deci…nu s-a rezolvat. Colac peste pupăză, indiferent ce-o-nsemna asta, suntem pregătiți să înceapă jungla! Muhahaha”, spune Bobonete despre peripețiile din Africa de Sud.

Coordonatele care descriu show-ul sunt următoarele: o echipă de producție de peste 200 de persoane (români, nemți, slovaci și sud-africani) și o locație de filmare inedită, amplasată în cea mai sălbatică parte a Africii de Sud, lângă Parcul Național Kruger.

În această locație au fost filmate versiunile show-ului din Ungaria (2 sezoane, fiecare având 17 episoade) și Danemarca (1 sezon cu 10 episoade).

Concurenții vor trebui să facă față zilnic la două tipuri de probe:

  • Provocarea junglei – câștigarea probei le aduce concurenților un anumit număr de “stele”. Numărul de stele câștigate echivalează cu numărul de porții de mâncare pe care le vor primi. Mâncarea primită este negătită și va trebui pregătită de concurenți în tabără.
  • Comoara din junglă – Ca urmare a acesteia concurenții pot câștiga “delicatese”, lucruri obișnuite în viața de zi cu zi, care în junglă vor reprezenta adevărate elemente de lux pentru concurenți.

Cei 12 concurenți sunt cei care decid în fiecare zi cine este Liderul Taberei, acesta având sarcina de a conduce grupul.

Timp de 21 de zile, cei 12 participanți vor fi complet izolați de orice înseamnă rutina zilnică, confort, știri, internet sau orice altă activitate cu care erau obișnuiți în țară. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu excepția colegilor din tabără, vor fi Bobonete și Cabral, gazdele emisiunii.

 

Show-ul este o co-producție cu Rapid Blue, companie de producție cu sediul în Africa de Sud ce a realizat mii de ore de show-uri TV, printre care I’m A Celebrity, Get Me Out Of Here! și Got Talent.

Cel mai așteptat show din România începe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton