Homepage  / Vedete româneşti

Bodo de la Proconsul, fotografie rară cu soția lui. Ce declarație de dragoste i-a făcut Loredanei

Bodo de la Proconsul, fotografie rară cu soția lui. Ce declarație de dragoste i-a făcut Loredanei
8

de Roxana Mirea,

Bogdan „Bodo” Marin, solistul trupei Proconsul, este căsătorit de ani buni cu Loredana Marin. Artistul și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și parcă se iubesc mai mult cu fiecare zi care trece. Recent, a fost ziua soției lui Bodo, iar artistul a publicat pe rețelele sociale o fotografie rară cu Loredana. De asemenea, solistul trupei Proconsul a scris câteva cuvinte emoționante dedicate soției lui.

Bodo de la Proconsul a publicat o fotografie rară cu soția lui

Bogdan „Bodo” Marin, solistul trupei Proconsul, își iubește nespus de mult soția, pe Loredana Marin. Cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor, preferând să păstreze viața personală pentru ei. Totuși, a fost sărbătoare mare în casa lui Bodo, fiind ziua de naștere a Loredanei. Drept urmare, solistul trupei Proconsul nu putea lăsa să treacă neobservat un asemenea eveniment important.

Bodo de la Proconsul a publicat pe rețelele sociale o fotografie splendidă, în care apar el și soția lui. Cei doi zâmbesc larg, iar în priviri li se citește dragostea. Alături de imaginea respectivă, Bodo a scris câteva cuvinte emoționante dedicate soției lui.

Astăzi e ziua ta… Zi frumoasă ca tine! LA MULȚI ANI soția, partenera, ajutorul meu potrivit!❤️ Mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă un an împreună!”, a scris Bodo de la Proconsul pentru soția lui, pe Facebook.

Bodo de la Proconsul, alături de soția lui

Bodo, despre relația lui cu Loredana Marin

La un moment dat, într-un interviu, Bodo de la Proconsul a mărturisit cum au reușit el și soția lui să rămână împreună atâția ani și să mențină flacăra iubirii aprinsă. Bogdan Marin a declarat că Dumnezeu i-a ajutat să aibă o familie fericită și să îi țină uniți.

 „Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră”, a mărturisit Bodo, la un moment dat, potrivit libertatea.ro.

10389328_522295784578899_6582952996136276054_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Bodo de la Proconsul și soția lui au adoptat 2 copii

Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, au adoptat, în anul 2017, doi copii. Până să ajungă în familia lui Bodo și a Loredanei, Daniel și Filip locuiau într-un centru de plasament. Artistul și soția lui îi iubesc nespus de mult pe cei doi copii și îi cresc cu multă dragoste și grijă.

Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta”, a zis cântărețul acum ceva vreme, la Antena Stars.

N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi”, a mai mărturisit artistul.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton