Homepage  / Vedete româneşti

Bodo, solistul trupei Proconsul, dezvăluiri despre copiii pe care i-a adoptat. „Am tras tare să eliminăm traumele”

Bodo, solistul trupei Proconsul, dezvăluiri despre copiii pe care i-a adoptat. „Am tras tare să eliminăm traumele”
9

de Roxana Mirea,

Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, și soția lui, Loredana, au adoptat doi băieți în urmă cu opt ani. De doi ani de zile, familia locuiește la țară, iar copiii se simt foarte bine că pot să facă diverse activități în aer liber. Iată ce a declarat recent Bogdan Marin despre cei doi copii.

Ce fac acum copiii adoptați de Bodo, solistul trupei Proconsul

Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, s-a mutat în Dobrești, Argeș, de doi ani de zile. Întreaga familie se simt foarte bine la țară. Bodo și soția lui au adoptat doi băieți în urmă cu opt ani. Daniel și Flip joacă fotbal și au rezultate fantastice.

Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni. Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă  cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii”, susține Bodo, solistul trupei Proconsul, într-un interviu pentru Fanatik.

Cei doi băieți au acum 9, respectiv 10 ani, iar Bogdan Marin se simte binecuvântat de când i-a înfiat. Solistul mai are un fiu, însă asta nu înseamnă că nu-i iubește la fel de mult pe Daniel și Flip. Copiii știu că au fost adoptați.

Băieții au 9 și 10 ani. Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă”, susține Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul.

ce-fac-acum-copiii-adoptati-de-bodo-solistul-trupei-proconsul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Bogdan Marin (Bodo), despre viața la țară

Bogdan Marin s-a mutat în Dobrești, Argeș, de doi ani de zile, mai exact de când a venit pandemia. Artistul și soția lui s-au decis să facă acest pas după ce au stat o lună în căsuța lor de la țară. Bodo spune că nu îi este greu să facă navesta în București de câte ori este nevoie.

„M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies.

Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viața are altă conotație. Avem spațiu, nu este aglomerat și este alt aer. De la mine din curte până la Brașov este pădure continuă. Îți dai seama cam cât oxigen am”, a declarat, pentru Bogdan Marin.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton