Homepage  / Vedete româneşti

Bogdan Ciudoiu (Vorbește lumea), aniversare cu surprize și dușuri fierbinți! „Am înțeles perfect conceptul emisiunii”. EXCLUSIV

Bogdan Ciudoiu (Vorbește lumea), aniversare cu surprize și dușuri fierbinți! „Am înțeles perfect conceptul emisiunii”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Din cei opt ani pe care emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV îi împlinește pe 13 iulie, ultimii doi au fost extrem de speciali pentru Bogdan Ciudoiu care, alături de Shurubel și Lili Sandu formează „echipa de distracție” a pezentatorilor acestui format.

Pentru a ajunge cât mai repede de la Radio Pro FM, unde prezintă matinalul, în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Bogdan Ciudoiu face slalom prin trafic cu motorul. Și reușește de fiecare dată să ajungă la timp. În plus, așteaptă cu nerăbdare ediția specială a emisiunii din 13 iulie, când întreaga echipă de la „Vorbește lumea” va sărbători cei 8 ani de existență. Și cum se anunță o zi caniculară la propriu și la figurat, Bogdan ne-a dezvăluit și un remediu anti-caniculă eficient. Detalii… imediat!

Ce înseamnă pentru tine cei  8 ani de „Vorbește lumea”? Chiar dacă nu ai fost de la început în această echipă…

Chiar dacă nu am fost parte din Vorbește lumea încă de acum 8 ani, e un proiect pe care l-am urmărit crescând de-a lungul timpului și o emisiune la care m-am uitat de pe „partea cealaltă” a ecranului foarte mult timp. Sunt mândru de faptul că pot să spun că am fost aici în 2 din cei 8 ani de existență a emisiunii Vorbește lumea. E unul dintre cele mai importante proiecte de genul acesta de la noi din țară. Evident că e o reușită personală să îmi fi trecut numele în echipa emisiunii, deci e un moment emoționant.

Cât de mult s-a schimbat dinamica dintre voi din prima zi de filmare și până acum?

În momentul acesta, este complet diferit față de cum era la început. Evident că fiecare început vine cu emoții, cu ceva nou… vine cu nesiguranță, ceea ce este fantastic. În viață trebuie să înveți să apreciezi momentele de nesiguranță, pentru că din ele înveți cel mai mult și cu ele crești enorm. În momentul acesta, aș zice că ne integrăm mult mai bine și că am înțeles perfect conceptul emisiunii, ce își dorește publicul, suntem mult mai relaxați, iar asta ne permite să ne distrăm mai mult în timpul emisiunii. Cred că asta se simte și se vede.

bogdan-ciudoiu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cum începe o zi obișnuită de filmare pentru tine?

Pentru mine, o zi obișnuită de Vorbește lumea începe pe drum. Vin repede de la radio și de fiecare dată încerc să ajung la timp. Mi-a reușit până acum (râde). O zi începe cu… parcat și mers repede la garderobă. Colega noastră de la styling gândește împreună cu noi ținutele pentru fiecare zi. Mă îmbrac rapid, merg la make-up și păr, unde fetele sunt ca niște albinuțe și ne fac să arătăm bine. Pentru noi, băieții, totul este mai simplu și mai rapid, pentru că nu avem coafuri și ținute complexe, așa cum se întâmplă în cazul lui Lili. Apoi mergem la cablat, ne punem casca și lavaliera, discutăm cu fetele din regie și trecem rapid prin desfășurătorul emisiunii din ziua respectivă. Cel puțin în cazul meu, nu este foarte mult timp înainte de numărătoarea inversă și live, dar emisiunea trece foarte repede din acel moment. Trecem prin subiecte într-un ritm extraordinar de dinamic și de cele mai multe ori, la ora 13:00 nu-mi vine să cred că s-au scurs două ore și jumătate de emisiune. E o vorbă: „Timpul trece repede când te distrezi”.

Tu faci și „naveta” între radio și TV… Cum stai cu punctualitatea?

Toți trei suntem punctuali, nu avem probleme de genul acesta. Puși pe șoții… suntem toți. Săraca Andreea, producătoarea emisiunii, are de furcă. Are vorba asta: „Unul nu e sănătos în echipa asta”. Avem multe momente când ne apucăm să facem glume între noi, iar ea încearcă să ne adune, dar asta face parte din farmecul emisiunii, care n-ar fi așa cum e dacă nu ar avea toți membrii echipei. Aici vorbim de foarte mulți oameni, toți haioși și distractivi.

Și care ar fi punctul vostru comun „forte”? Ce vă leagă cel mai mult?

Cred că punctul nostru comun forte este bucuria cu care facem asta. Bucuria asta se traduce într-o grămadă de lucruri mici, care contează, se adună și duc la starea pe care toată lumea o simte în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30, la PRO TV. Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine fenomenul: „bucurie”. Bucuria de a fi acolo.

vorbeste-lumea-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Cât de mult timp petreceți împreună și dincolo de platoul emisiunii?

Petrecem timp împreună și dincolo de platoul emisiunii. De foarte multe ori, stăm la garderobă, după emisiune, și râdem. Petrecem mult timp și după emisiune, în redacția Vorbește lumea, cu echipa extinsă, colegele care caută subiecte, scriu și discută cu invitații. Suntem împreună mult mai mult decât se vede pe ecran.

Revenind la aniversarea emisiunii, ce vor putea urmări telespectatorii pe 13 iulie, în ediția specială?

În ediția specială, vă pregătim o grămadă de surprize. Nu vreau să dau prea multe din casă, pentru că vreau să rămână surpriză această ediție, dar cu certitudine o să celebrăm. O să fie „cu cântec”, cum s-ar spune. O să dansăm, o să facem sport și toate lucrurile cu care v-am obișnuit, dar de data aceasta cu un zâmbet și mai larg pe buze, pentru că așa este când e sărbătoare. Toată lumea are starea aceea de petrecere și sincer, abia aștept să ne vedem pe 13 iulie. 

Ce alt format credzi că vi s-ar mai potrivi în acest moment?

E o întrebare dificilă. În secunda aceasta, eu am senzația că echipa asta poate să facă orice. Pe parcursul timpului, mi-am dat seama că nu este vorba despre a face lucrurile într-un mod standard, predefinit și „ca la carte”, ci despre a-ți însuși, în propriul stil și fel de a fi, diferite lucruri. Acele lucruri au farmec doar atunci când le faci în propriul fel. Mergând pe ideea aceasta, cred că am putea să prezentăm aproape orice.

În acest moment, ce producții (seriale, emisiuni, filme) te țin în fața micilor ecrane?

Am urmărit Survivor România cu sufletul la gură. Îmi plac și Ce spun românii și Batem palma?, reprezintă un mod haios de a-ți petrece după-amiaza. Nu mai zic de Las Fierbinți… e deja legendar. Aici adăugăm și producții mari, de genul Românii au talent, o emisiune care nu încetează să emoționeze și să surprindă, sau Vocea României, care îți ridică părul pe mâini. Mi se pare incredibil cum pot cânta unii oameni. Mă uit la seriale pe platforme de streaming. Am câteva serii care m-au prins. În momentul acesta, mă uit la sezonul 9 din Black Mirror. Este ceva fantastic. Nu știu ce viață duc sau cum se inspiră scenariștii serialului, dar mă uimesc de fiecare dată. Mă uit și la filme. Un film urmărit acasă este o idee bună întotdeauna. De multe ori, se întâmplă să fie chiar filmul PRO, la noi acasă cel puțin. Deci da, consum genul acesta de producții.

Când vei intra în vacanță? Ce destinații ai ales?

Intrăm în vacanță la finalul lunii iulie. Anul acesta, am plănuit o săptămână în Grecia cu fetița și bunicii din partea mea. Mergem în formație: mami, tati, Natalia și părinții mei, bunicii Nataliei. Apoi, o să plec împreună cu Alecsandra 10 zile. Noi doi plecăm într-o călătorie cu mașina prin Europa. Ne vom plimba prin câteva țări. O să trecem prin Elveția, Franța, Coasta de Azur, Italia și Croația… câte puțin din fiecare. Un fel de „reset” înainte de toamnă.

bogdan-ciudoiu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Și cum suntem în luna lui Cuptor… care este cel mai bun remediu anti-caniculă încercat de tine?

O să te surprind! Cel mai bun remediu anti-caniculă, pe care mi l-a recomandat tata când eram mic, iar la vremea respectivă mi s-a părut o chestie fără sens, dar am încercat asta și chiar funcționează, este dușul fierbinte. Vorbesc serios! În momentul în care ieși din baie după un astfel de duș, nu mai e atât de cald afară. Încercați asta și o să vedeți.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton