Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Bogdan Vlădău, la un pas de moarte în Monte Carlo

Bogdan Vlădău, la un pas de moarte în Monte Carlo

de Redactia Tvmania

După un prim episod presărat cu intrigi şi momente tensionate, burlacul şi-a ales pretendentele, zece la număr. Alături de ele şi de Cătălin Botezatu, burlacul va părăsi plaiurile mioritice cu destinaţia Monte Carlo.

Cătălin Botezatu a profitat de călătoria la Monte Carlo pentru a-şi revedea un foarte bun prieten, Frank Muller (designerul preţioaselor ceasuri de lux ce îi poartă numele), iar acesta le-a pus la dispoziţie yacht-ul său pentru a se bucura din plin de peisajele superbe de acolo.

În Monte Carlo,  Bogdan Vlădău şi Paula, una dintre pretendentele sale, au fost la un pas de moarte.

Bogdan a închiriat o maşină decapotabilă, pentru o întâlnire privată în compania domnişoarei pe Coasta de Azur, fără să-i treacă prin minte ce ar fi putut să se întâmple.

„Cred că este visul oricărei femei să meargă pe Coasta de Azur, într-o decapotabilă, cu un batic fluturându-i pe cap!”, a spus Bogdan atunci când a văzut-o pe Paula coborând din hotel. Habar nu aveau că tocmai această eşarfă urma să îi pună într-o situaţie foarte delicată.

„Încercând să fluture eşarfa, i-a dat drumul chiar peste faţa mea. Nu am mai văzut nimic şi am fost la un pas de a sări peste coastă!”

Din fericire, totul s-a terminat doar cu o sperietură zdravănă. Puteţi urmări întregul moment în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „Burlacul”, difuzat la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton