Homepage  / Vedete străine

Bonnie Wright, actrița din „Harry Potter”, s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Bonnie Wright, actrița din „Harry Potter”, s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
6

de Roxana Mirea,

Bonnie Wright, actrița din „Harry Potter”, s-a căsătorit cu iubitul ei Andrew Lococo. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 19 martie. Actrița în vârstă de 31 de ani, care a interpretat-o pe Ginny Weasley în seria de succes, a publicat pe Instagram un video cu verighetele, alături de un mesaj drăguț.

Bonnie Wright, actrița din „Harry Potter”, s-a căsătorit

Bonnie Wright, cunoscută pentru rolul lui Ginny Weasley din „Harry Potter, s-a căsătorit cu iubitul ei, Andrew Lococo, sâmbătă, 19 martie. Actrița a anunțat vestea la o zi după nunta ei și a publicat pe Instagram un scurt video în care ea și Andrew își etalează verighetele la piscină.

Bonnie Wright, care purta o verighetă de aur cu un diamant pătrat albastru, și-a pus mâna peste cea a soțului ei. În descriere, Bonnie Wright a scris: „Ieri a fost cea mai frumoasă zi din viața mea datorită soțului meu!!”

De asemenea, actrița a redistribuit pe Instagram Stories imagini de la nunta ei postate de mai mulți invitați. Fotografiile i-au arătat pe tinerii căsătoriți pozând în ținutele lor de nuntă. Actrița din „Harry Potter” a purtat o rochie de mireasă simplă, care i-a pus în evidență corpul frumos sculptat.

Bonnie-Wright-actrita-din-„Harry-Potter-s-a-casatorit-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Bonnie Wright a părăsit Los Angeles

Bonnie Wright a făcut publică relația cu Andrew Lococo în septembrie 2020. Într-un vlog din februarie, ea a dezvăluit că a părăsit Los Angeles pentru a locui în San Diego alături de Andrew, în vârstă de 38 de ani, potrivit usmagazine.com.

 „Andrew și cu mine făceam naveta de prea mult timp între aceste două orașe, așa că eram pregătiți să trăim în același loc. Aceasta este casa lui Andrew, care acum este casa noastră. El a locuit aici de 10 ani [și] are o grădină frumoasă. A îngrijit-o foarte bine”, a spus actrița.

Cei doi împart casa cu câinele Billy și pisicile Frank și Hugo.

O persoană care este atât de fericită că suntem aici este Billy. Este obsedat de Andrew și, de fiecare dată când vine acasă de la serviciu, este la fel de încântat să-l întâmpine, ca și cum nu l-ar fi văzut de luni și ani. Așadar, nu prea îi vine să creadă că este atât de norocos încât să fie alături de cei doi oameni ai săi preferați”, a mai spus Bonnie.

Bonnie a fost logodită anterior cu actorul Jamie Campbell Bower, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale ultimului film Harry Potter în 2010. S-au despărțit în 2012. Acum câteva luni, actrița s-a alăturat colegilor ei pentru programul special „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Sursa foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton