Homepage  / Articole

Bono luptă pentru o nouă cauză: Mel Gibson

Bono luptă pentru o nouă cauză: Mel Gibson

de Redactia Tvmania

Actorul Mel Gibson (54 de ani) – care şi-a terfelit imaginea în urma scandalului cu fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, dar şi din cauza comentariilor lui antisemite – are un prieten de nădejde: pe Bono, solistul trupei U2, care îi stă alături şi în aceste vremuri tulburi.

.

Părăsit de colegi, dar şi de agenţia de impresariat, Mel Gibson se mai bucură totuşi de sprijinul unor prieteni de nădejde. Irlandezul Bono îi este aproape starul din “Mad Max”, oferindu-i sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a-şi redresa imaginea publică, distrusă după acuzaţiile de violenţă domestică pe care i le-a adus fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, cu care are o fetiţă de aproape un an, Lucia.

“Bono i-a dat sfaturi. Primul dintre acestea îi sugera să se implice în acţiunile de caritate. Al doilea a fost ca apariţiile sale publice să fie foarte puţine”, scrie “National Enquirer”. Cei doi au devenit prieteni când Gibson a jucat în “The Million Dollar Hotel”, film din 2000, bazat pe o poveste scrisă de Bono. Cântăreţul irlandez – o figură filantropică celebră, nominalizat de trei ori pentru Premiul Nobel pentru Pace – “vrea să îl ajute pe Mel să îşi schimbe viaţa”.

Nu e prima oară când Bono îi ia apărarea prietnul lui: în 2006, după tirada antisemită a starului, Bono l-a încurajat spunându-i că-i va fi aproape indiferent de ce crede lumea. În plus, “milioanele de dolari pe care Mel Gibson le-a donat cauzelor nobile depăşesc viaţa lui personală tumultoasă”, crede solistul trupei U2.

Între timp, una dintre fostele amante ale actorului, Violet Kowal, pretinde că a fost supusă presiunilor din partea reprezentanţilor Oksanei pentru a pretinde – în mod fals! – că Mel a fost violent şi cu ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton