Homepage  / Vedete / Vedete străine

Borat revine pe ecrane. Sacha Baron Cohen pregătește o continuare a comediei

Borat revine pe ecrane. Sacha Baron Cohen pregătește o continuare a comediei

de Redactia Tvmania

Sacha Baron Cohen (48 de ani) reia rolul insolentului personaj Borat Sagdiyev, într-o continuare a comediei „Borat! - Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite” (2006), care l-a transformat în vedetă, aducându-i Globul de Aur pentru cel mai bun actor în 2007, scrie dailymail.com. 

 

Speculațiile despre o posibilă continuare a filmului au început după ce actorul a fost reperat luna trecută în Long Beach, de un utilizator de TikTok, conducând o camionetă galbenă rablagită, îmbrăcat în costumul binecunoscut al lui Borat, cu o echipă de filmare pe urme. Între timp, Collider a confirmat faptul că filmările la „Borat 2” s-au și încheiat și că a fost organizată chiar o vizionare privată a sa pentru câteva persoane din industria filmului. 

Sacha Baron Cohen anunțase, de altfel, încă din 2007 că are de gând să reia personajele din serialul satiric „Da Ali G Show” (difuzat între 2000 și 2004), care îi adusese deja popularitate în Marea Britanie înainte de „Borat…”. Producția îl lansase atât pe excentricul journalist Ali G, cât și pe reporterul Borat Sagdiyev și pe modelul austriac Brüno Gehard (toți trei interpretați de Sacha Baron Cohen). Se pare că acțiunea noului film va prezenta un Borat care încearcă să se ascundă de public și de presă sau, cum a afirmat cineva, „filmul va prezenta un Cohen care îl joacă pe Borat care îl joacă pe Cohen”. 

Nu se știe încă cine a finanțat această continuare, ci doar se presupune că în spatele proiectului se află o platformă de streaming. Filmul din 2006 a fost distribuit de studiourile 20th Century Fox, care sunt deținute acum de Disney, iar acestea nu au fost niciodată interesate de filmele cotate cu restricții pentru minori. 

„Borat…” a devenit un mare succes de box office, având încasări de 128,5 milioane de dolari în Statele Unite și de 262,5 milioane la nivel global, fiind realizat cu un buget de numai 18 milioane de dolari. Filmul a primit, de asemenea, un Oscar în 2007 pentru cel mai bun scenariu adaptat (după povestea creată de Cohen în „Da Ali G Show”), semnat de Sacha Baron Cohen împreună cu Anthony Hines, Peter Baynham, Dan Mazer și Todd Phillips. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton