Homepage  / Seriale americane

Bosch continuă la AXN! Iată ce trebuie să știi înainte să urmărești sezonul 2

Bosch continuă la AXN! Iată ce trebuie să știi înainte să urmărești sezonul 2
16

de Ioana Maria,

Serialul „Bosch” continuă la AXN cu sezonul 2 din 1 mai, în fiecare luni seara, de la ora 22.00, cu episoade duble. Iată tot ce trebuie să știi despre serialul polițist, inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly.

Ce s-a întâmplat în sezonul 1 din Bosch 

Acțiunea primului sezon se concentrează pe intriga a trei romane – City of Bones, The Concrete Blonde și Echo Park și modul în care Bosch va aborda rezolvarea fiecărui caz. 

Acțiunea din romanul City of Bones setează cadrul pentru o investigație complexă, atunci când Bosch descoperă că un os, găsit de un câine pe Hollywood Hills, este un fragment din scheletul unui copil dispărut cu ani în urmă și astfel pornește pe urmele criminalului. Pe parcursul anchetei, se confruntă cu politica departamentului, intruziunea media, un medic legist mai preocupat de aparițiile TV decât de victimele cărora le face autopsia, un tânăr polițist dispus să facă orice pentru a deveni un erou și o familie distrusă de violență. 

Povestea din Echo Park îl aduce în prim plan pe Raynard Waits ( Jason Gedrick), un criminal în serie, care ajunge să-și mărturisească faptele pentru a scăpa de pedeapsa cu moartea. În drum spre identificarea locului unde și-a îngropat victimele, evadează și continuă să terorizeze orașul. Bosch pornește într-o cursă contra cronometru pentru a-l captura din nou, apelând la ajutorul fostei sale soții, fost agent FBI.  

.CR2

Un fir narativ care este prezent pe parcursul episoadelor este și cel al procesului unde Bosch este acuzat că a ucis un presupus criminal în serie. Astfel, aflăm câte ceva și din trecutul misterios al personajului principal, motivațiile sale, momentele din copilărie care vor explica comportamentul necruțător și care vor fi folosite împotriva sa de către avocatul acuzării.

Bosch, sezonul 2 începe la AXN. Sinopsis, trailer, programul de difuzare

Sezonul 2 este bazat pe cărțile The Last Coyote și Trunk Music ale lui Michael Connelly – cel care a scris și best-seller-ul Avocatul din limuzină, și a cărui adaptare este difuzată de Netflix.  

La șase luni după evenimentele din primul sezon, Bosch se întoarce după o suspendare și este gata de acțiune. Iar primul său caz s-ar putea dovedi cea mai mare provocare de până acum. Un cadavru găsit în portbagajul unei mașini pe Mulholland Drive pare să aibă legături cu mafia și îl conduce pe Bosch și investigația sa spre Las Vegas. 

Pe măsură ce cazul devine tot mai complex și mai personal, Harry urmărește o pistă periculoasă de corupție și complicitate, o pistă care descoperă partea întunecată a departamentului de poliție și amenință urmărirea neobosită a adevărului de către Bosch.

Criticii au lăudat atenția la detalii, personajele complexe și intrigile intense ale serialului. Mulți au apreciat capacitatea serialului de a pătrunde în psihologia personajelor, în special a lui Harry Bosch, care este interpretat de Titus Welliver. 

Cu toate acestea, unii critici au considerat că ritmul sezonului a fost lent și că intrigile ar fi putut fi mai bine legate între ele. În ciuda acestui fapt, majoritatea criticilor au fost de acord că cel de-al doilea sezon a fost o continuare solidă a poveștii și o vizionare obligatorie pentru fanii serialelor polițiste.

În concluzie, dacă v-a plăcut primul sezon din Bosch sau dacă sunteți un fan al serialelor polițiste, cel de-al doilea sezon merită cu siguranță vizionat.

Trailer Bosch, sezonul 2

Serialul Bosch are șapte sezoane, ce vor fi difuzate consecutiv pe AXN. 

Cine sunt actorii din Bosch, sezonul 2

Titus Welliver ( Argo, The Good Wife, Sons of Anarchy, Deadwood) îl interpretează pe Harry Bosch. Din distribuție mai fac parte Jamie Hector (CSI: Miami, Cold Case), Scott Wilson (CSI: Crime Scene Investigation, The Walking Dead), Mimi Rogers (The Loop, The X-Files), Sarah Clarke ( “24”, “”Twilight”), Amy Acquino (“E.R”)

_Z6A0781.CR2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Regretații actori Annie Wersching și Lance Reddick care au murit în acest an au făcut și ei parte din distribuție. Actrița, care a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020 și care a continuat să lucreze în ciuda problemelor de sănătate, a murit în luna ianuarie. Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile sale din franciza John Wick și seriale apreciate precum The Wire, Oz și Lost, a murit în martie, la vârsta de 60 de ani, din cauze naturale.

Regretații actori Annie Wersching și Lance Reddick

(P) Articol realizat în colaborare cu AXN.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton