Homepage  / Articole

Cătălin Botezatu a lăsat Turcia pentru Deltă

Cătălin Botezatu a lăsat Turcia pentru Deltă

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_23579" align="alignleft" width="300" caption="Bote şi fetele sale au avut parte de o experienţă inedită pe plaja din Deltă"][/caption]

Când vine vorba de iubire, lumea nu are graniţe. După ce a vizitat ţinuturile turceşti în iaht, balon sau superba sa maşină decapotabilă, Botezatu revine în România însoţit de tinerele sale pretendente. Din sultan peste inimile domnişoarelor rămase în competiţie, Cătălin se va bucura într-un cadru de vis, Delta Dunării, de titulatura de şef de trib.

Fetele şi Bote se vor îmbrăca în indieni, având machiaje şi coafuri speciale. „Ceata de apaşi”, cum şi-au numit participanţii de la „Burlacul” grupul, a găsit inspiraţie în sălbăticia peisajelor din Deltă pentru a se bucura de libertate, dând frâu oricăror dorinţe şi dansând frenetic.

Drumul spre Gura Portiţei a fost pentru fete un prilej de a-i atrage atenţia lui Cătălin, mai ales că designerul a lipsit câteva zile de lângă ele având o prezentare de modă.

Odată ajunşi la destinaţie, burlacul şi fetele au încins o petrecere pe cinste, domnişoarele profitând din plin de aceste momente pentru a-i arăta lui Bote ce mult le-a lipsit. Cătălin la rândul lui nu a rămas rece la avansurile fetelor, impresionându-le cu spiritul său petrecăreţ.

Pentru concurentele care l-au urmat în Deltă, Botezatu a pregătit şi un foc de tabără deosebit şi o petrecere tematică.

În plus, Bote a pregătit o altă surpriză culturală pentru fete: a invitat la petrecere un ansamblu de lipoveni, care cântă şi dansează piese tradiţionale. Cu această ocazie, Bote a dansat cazacioc şi le-a dat fetelor lecţii de dans lipovenesc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton