Homepage  / Articole

Bote le-a băgat la apă pe fetele de la Next Top Model

Bote le-a băgat la apă pe fetele de la Next Top Model

de Redactia Tvmania

În episodul de joi, 17 noiembrie, veţi vedea cum au realizat concurentele de la “Next Top Model” un pictorial în apă. Pentru această şedinţă foto inedită, fetele au stat mai bine de cinci ore în apă. Iar Bote nu a stat degeaba: a înotat între participantele la show şi fotograf.

Tot astăzi, designerul le duce pe fete într-un loc de poveste, îmbelşugat cu bunătăţi de tot soiul, asta chiar dacă el le-a criticat mereu pentru dimensiunilor lor şi le-a cerut să fie foarte atente cu mesele lor.

Singurul lucru pe care designerul l-a spus înainte de a le aduce în frumoasa locaţie, a fost acela că îşi doreşte ca ele să înveţe să fie femei de casă.

Astfel, protagonistele “Next Top Model” trec pragul Colibei Haiducilor, un loc încărcat cu bucate de tot soiul, de la murături până la vinuri alese, special pregătite în casă. Gazda serii le invită pe fete în cămara casei, iar după proverbul “când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă”, numai ce au scăpat din vizorul lui Bote că fetele se şi ospătează cu două mâini din festinul care le aştepta.

[imagebrowser id=422]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton