Homepage  / Vedete străine

Botez regal ascuns de ochii lumii! Prințesa Beatrice și-a botezat în secret fetița

Botez regal ascuns de ochii lumii! Prințesa Beatrice și-a botezat în secret fetița

de Cătălina Matei,

După ce au devenit părinți în luna septembrie a anului trecut, prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, și-au botezat fetița. Întregul eveniment s-a desfășurat în mare secret, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o ceremonie privată, despre care presa mondenă din Marea Britanie a aflat recent.

Potrivit The Sun, cea mai mică membră a familiei regale britanice, Sienna Elizabeth, a fost botezată weekend-ul trecut la capela regală din cadrul Palatului St. James din Londra. Părinții săi, prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au decis să nu dezvăluie public nicio informație despre acest eveniment, ceremonia de botez fiind una privată.

Presa britanică speculează faptul că, printre invitații prezenți la cermonie, s-au aflat și sora mai mică a lui Beatrice, Prințesa Eugenie, și mama acestora, Sarah Ferguson. De asemenea, și prințul Andrew, tatăl lui Beatrice, ar fi fost și el prezent, deși este retrogradat din postura de membru cu drepturi depline al familiei regale, după ce a fost acuzat de viol de către o femeie din Statele Unite.

Și nunta s-a desfășurat în secret

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit pe 17 iulie 2020, după ce evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei. Ceremonia de atunci a avut loc la Capela All Saints din Windsor, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar părinții și frații cuplului, precum și Regina Elisabeta și Prințul Philip. Întregul eveniment a fost ferit de ochii publicului, detalii și fotografii fiind date publictății la câteva zile după.

La nunta sa, prințesa Beatrice a evocat-o cu iubire și delicatețe pe bunica sa, regina Elisabeta a II-a, de la care a împrumutat nu doar superba rochie vintage purtată de suverană la două evenimente de la începutul anilor ’60, ci și tiara cu franjuri de diamante, care reprezintă deja o bijuterie simbol a familiei regale.

Regina Elisabeta a II-a are deja 11 strănepoți. Iată care sunt aceștia:

  • Savannah Philips, fiica lui Peter Phillips (fiul lui Mark Phillips și al prințesei Anne) și Autumn Kelley;
  • Isla Philips este sora lui Savannah;
  • Prințul George, primul copil al Ducilor de Cambridge, al treilea în linia succesiunii la tron;
  • Mia Tindall, fiica Zarei Phillips, fiica prințesei Anne, și a lui Mike Tindall;
  • Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge;
  • Prințul Louis, fiul Ducilor de Cambridge;
  • Lena Tindall, fiica Zarei Phillips, fiica prințesei Anne, și a lui Mike Tindall (Zara a anunțat că e însărcinată cu Lena la doar un an după ce a pierdut tragic un copil în decembrie 2016 din cauza unui avort spontan);
  • Archie Mountbatten-Windsor, primul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle;
  • August, copilul Prințesei Eugenie și al lui Jack Brooksbank, născut pe 9 februarie 2021.
  • Lilibet Diana, cel de-al doilea bebeluș al lui Meghan și al Prințului Harry, născută pe 4 iunie 2021.
  • Sienna Elizabeth, fiica prințesei Beatrice, care s-a născut în septembrie 2021.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton