Homepage  / Articole

Botezatu şi Adelina Pestriţu, în plasa lui Negru

Botezatu şi Adelina Pestriţu, în plasa lui Negru

de Redactia Tvmania

Pe 13 martie, regele divertismentului, Dan Negru, revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Plasa de stele”. Show-ul care a păcălit sute de vedete din România şi a înregistrat audienţe de top va fi difuzat în acest sezon duminica, de la 20.20.

Prima ediţie din acest sezon a emisiunii “Plasa de stele” are ca “victime” două vedete foarte iubite si populare: Cătălin Botezatu şi Adelina Pestriţu.

Declarând în repetate rânduri că a avut relaţii cu femei căsătorite, Bote cade în propria plasă: este agresat de familia unui mire care îl acuză că este motivul pentru care mireasa lui a fugit chiar de la nuntă.

Adelina Pestritu a fost, din nou, victima unei farse făcută de echipa emisiunii. Sub pretextul unei  şedinţe foto,  frumoasa brunetă s-a confruntat cu o situaţie cel puţin bizară: s-a trezit încuiată într-o baie plină de spumă.

Aceasta nu este prima oara când Adelina pică în plasă. Anul trecut, sub pretextul că se va întâlni cu o echipă de producatori francezi pentru a deveni imaginea unei creme speciale, Adelina a avut parte tot de o situaţie dificilă. Surpriza a fost însă una de proporţii în momentul în care a văzut efectele cremei pe o actriţă, bineînţeles complice în farsă. Pentru ca pielea actriţei să arate arsă a fost necesar un machiaj special care a durat două ore.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton