Homepage  / Articole

Botezatu şi noul Burlac filmează în Egipt!

Botezatu şi noul Burlac filmează în Egipt!

de Redactia Tvmania

Sergiu Barboni se bucurã din plin de statutul sãu de burlac. Alãturi de Cãtãlin Botezatu, echipa de filmare şi pretendentele sale, acesta filmeazã pentru „Burlacul” tocmai în exoticul Egipt. Telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura de imagini spectaculoase, emoţii şi intrigi pasionale într-o competiţie mai încinsã ca niciodatã, în curând, la „Burlacul”!

Aşa cum ne-a obişnuit deja, reality show-ul Burlacul îşi încitã telespectatorii nu doar cu suspansul şi emoţiile situaţiilor create de concurs, ci şi cu imagini spectaculoase, filmate în locaţii exotice din ţarã şi din strãinãtate.

Alãturi de amfitrionul show-ului, Cãtãlin Botezatu, Sergiu şi frumoasele sale pretendente au trecut din nou graniţele ţãrii, cãtre o destinaţie exoticã de vis: Egiptul Antic.

Sergiu a ţinut o ceremonie a trandafirului cu totul şi cu totul ineditã. Deşi pregãtise cinci trandafiri, la final a decis sã nu mai facã nicio concesie şi sã elimine douã concurente.

Astfel, alãturi de şarmantul Burlac pãşesc pe tãrâmuri egiptene Sasha, Georgiana, Alexandra şi Adelina, în timp ce Andreea şi Andra îşi fac şi ele bagajele pentru a se întoarce acasã.

Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmãrit sfaturile pe care Botezatu i le-a oferit cu genenorizate noului Burlac.

Cum va evolua jocul seducţiei şi dacã le vor împãrtãşii faraonii din tainicele secrete de amor frumoaselor zeiţe ale Burlacului, rãmâne de vazut în curând, la Antena 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton