Homepage  / Articole

Botezatu testează concurentele la sărutat

Botezatu testează concurentele la sărutat

de Redactia Tvmania

Catalin Botezatu - Burlacul

Bote a supus fetele unui test destul de îndrăzneţ.

Atmosfera se încinge din ce în ce mai tare la show-ul “Burlacul”. Aflat în Austria la cel mai cunoscut SPA din Tirol, Cătălin Botezatu a vrut să vadă cum sărută fetele rămase în competiţie.

.

Ca să nu fie geloase, Bote le-a sărutat pe fiecare în parte într-o piscină. Ce reacţii au avut fetele, dar şi de cine a fost impresionat designerul aflaţi astăzi, 26 august, de la 20.30, la Antena 1.

Designerul nu s-a dezis de obiceiul de a-şi impresiona pretendentele cu surprize care mai de care mai extravagante. Aşa că Bote le-a invitat pe cele patru domnişoare rămase în competiţie la cel mai mare şi mai faimos spa din Tirol, situat în mijlocul munţilor în valea Otzal. Locul le-a lăsat pe fete mute de uimire: piscine cu apă termală în formă de pahare de şampanie, jacuzzi, numeroase saune.

Nu pierdeţi ultimele două episoade dinaintea finalei emisiunii “Burlacul”. Violeta Babliuc, Roxana Codreanu, Roxana Robotin şi Mihaela Stanciu sunt cele patru tinere care speră să îl convingă pe Botezatu să renunţe la burlăcie. După ediţia din această seară vor mai rămâne doar două dintre ele.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton