Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt a făcut renovări de un milion de dolari de dragul copiilor

Brad Pitt a făcut renovări de un milion de dolari de dragul copiilor

de Redactia Tvmania

Brad Pitt (53 de ani) s-a reîntors să locuiască în casa în care a stat cu Angelina Jolie și cei șase copii ai lor înainte de divorț, scrie femalefirst.uk.

Brad Pitt a făcut renovări de un milion de dolari de dragul copiilor

După despărțirea din septembrie 2016, Pitt a ales să stea într-un apartament închiriat, dar recent a fost văzut tot mai des pe proprietatea sa dintr-un cartier select din Los Angeles, pe care o are de aproape 18 ani, cu mult înainte de a începe relația cu Jolie.

Potrivit unor surse, actorul a făcut renovări masive, pentru a crea un mediu prietenos pentru copii (locuri de joacă, trambuline imense, patinoar), în încercarea de a-i convinge pe judecători să acorde custodie comună. Radaronline.ro scrie că renovările au ajuns la un milion de dolari și că starul vrea ca proprietatea să fiu un loc distractiv pentru copiii săi, mai ales pentru băiețeii cei mari (Maddox și Pax, care ar fi clar de partea mamei în disputa conjugală).

Tot recent, imediat după anunțarea nominalizărilor la Oscar, Brad a fost văzând plecând acasă de la o petrecere cu un mănunchi imens de baloane, evident o surpriză pentru copii. Deocamdată, Brad Pitt își vede copiii o dată pe săptămână, dar este numai o problemă de timp ca numărul întâlnirilor să crească.

În ceea ce privește acordul dintre cei doi soți, deși negocierile se duc acum la un judecător privat, în spatele ușilor închise, mai sunt multe puncte nevralgice, scrie ”In Touch”.

Pitt își dorește să înscrie copiii la o școală privată de prestigiu din Los Angeles, pentru a avea o oarecare stabilitate în viață, și și-ar dori ca unul dintre părinți să fie mereu alături de ei (adică, să accepte alternativ proiecte profesionale, astfel încât să nu fie lăsați singuri). Angelina (41 de ani) nu ar fi însă de acord, preferând, ca și până acum, un stil ”nomad” de viață, cu călătorii în toată lumea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Brad Pitt nu știe dacă își va putea vedea copiii de Crăciun

Acordul de custodie asupra copiilor cuplului Brangelina a apărut în presă

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la o înțelegere cu privire la custodia celor şase copii

Divorțul de Angelina Jolie l-a distrus pe Brad Pitt. Cum se simte acum actorul

Angelina a tăiat orice comunicare cu Brad Pitt și dă o avere pe casa închiriată

Brad Pitt este îngrozit că și-ar putea pierde copiii!

Brad Pitt, anchetat de FBI din cauza unui presupus abuz asupra copiilor săi

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton