Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt, la dezalcoolizare, după divorţul de Angelina Jolie: „Ajunsesem într-un punct critic”

Brad Pitt, la dezalcoolizare, după divorţul de Angelina Jolie: „Ajunsesem într-un punct critic”

de Redactia Tvmania

După anunțul oficial al despărțirii dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, presa internațională scria că ultima picătură dintre cei doi a fost o ceartă monstru care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, că Brad Pitt ar fi fost în stare de ebrietate și că s-ar fi certat cu unul dintre copii. De atunci nici unul dintre cei doi nu a vorbit public despre problemele care au dus la decizia de a rupe mariajul și relația pe care au avut-o timp de 11 ani. 

Într-un interviu oferit publicației GQ în anul 2017, actorul a detaliat lupta sa pentru sobrietate.

„Nu-mi pot aminti o zi de după terminarea colegiului în care să nu fi băut absolut nimic. Sincer, puteam să beau vodka oricând cot la cot cu un rus. Obișnuiam și să fumez. Încercam să fug de propriile sentimente. Mă bucur că am trecut de acel impas. Am renunțat la toate obiceiurile negative în momentul în care mi-am întemeiat familia, mai puțin la băutură. Acest ultim an însă, adică toate lucrurile cu care mă confruntam. Beam prea mult”, mărturisește Brad, vorbind despre divorțul de Angelina Jolie.

 

„Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut”.

 

După ce a  vorbit în urmă cu 2 ani despre probleme sale cu alcoolul, Brad a recunoscut recent că, după divorţ, a petrecut 18 luni la un program de dezacoolizare.

Într-un interviu acordat New York Times, Brad a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul şi că, după ce Angelina Jolie a depus cererea de divorţ, în 2016, a intrat într-un program al Alcoolicii Anonimi. „Ajunsesem într-un punct critic, aşa că am renunţat la băut”.

„M-am simțit eliberat expunând acea parte urâtă a poveștii mele. Cred că a contat și ajutat foarte mult.”

Despre zvonurile că ar fi fost beat la bordul unui avion şi ar fi fost chiar violent cu unul dintre copii, Brad s-a rezumat la a spune doar că „aveam probleme de familie. Să spunem asta”, conform harpersbazaar.com. 

În prezent, Brad și Angelina își focusează energia pe creșterea celor șase copii ai lor, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shilo (13) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton