Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt a uitat-o pe Angelina Jolie și a pus ochii pe tinerica Ella Purnell

Brad Pitt a uitat-o pe Angelina Jolie și a pus ochii pe tinerica Ella Purnell

de Redactia Tvmania

Conform surselor site-ului intouchweekly.com, se pare că Brad Pitt (53 de ani) a trecut peste povestea cu Angelina Jolie (42 de ani) și se apropie din ce în ce mai mult de actrița Ella Purnell (21 de ani), pe care ați văzut-o în „Maleficent” (2014) interpretând versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.

 

Brad Pitt a fost atât de „uluit” de performanța tinerei Ella Purnell în filmul „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi” / „Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” (2016) încât nu a putut scăpa șansa de a lucra cu Purnell prin intermediul companiei sale de producție, Plan B, pentru „Sweetbitter”, un serial pe care actorul îl produce pentru Starz.

„Brad voia neapărat să o distribuie, iar Ella este incrdeibil de flatată de atenția pe care i-o acordă Brad”, a explicat o sursă anonimă pentru In Touch. Dar tot sursa a mai dezvăluit că, prietenia înfiripată între Brad și Ella nu-i cade deloc bine Angelinei, care e „furioasă pe interesul acordat de Pitt lui Purnell și de faptul că a distribuit-o în serial. E absolut uluită de faptul că Pitt e interesat de cineva care a jucat versiunea adolescentă a ei într-un film”. Ca să nu mai vorbim de faptul că Jolie a ținut să precizeze că Purnell nu e decât cu 5 ani mai mare ca fiul lor Maddox (16 ani).

„Este o diferență de vârsă uriașă între ei și pentru toată lume e clar că această relație este o greșeală a crizei vârstei de mijloc”, a mai spus sursa. Pe de altă parte, „atracția lui Brad nu e numai fizică, o consideră pe Ella amuzantă și extraordinar de talentată”. Tocmai pentru acest ultim aspect, actorul „se tot întâlnește cu Ella pentru a o pregăti pentru serial. Brad e convins că serialul va fi un hit, care va face din Ella o vedetă. Este numai o chestiune de timp până când Brad va duce relația la un alt nivel”, a mai spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton