Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt, apariție controversată pe coperta unei reviste. „Arată ca și cum ar fi murit”

Brad Pitt, apariție controversată pe coperta unei reviste. „Arată ca și cum ar fi murit”

de Cătălina Matei,

În cel mai nou număr al revistei GQ, Brad Pitt apare într-un pictorial care i-a șocat pe fanii actorului. Cel care a primit de multe ori titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” acordat de alte publicații americane pare a fi mai degrabă mort decât viu.

Brad Pitt, pictorial șicant în cel mai nou număr din GQ

Brad Pitt apare pe coperta de august a revistei GQ, iar conceptul pictorialului nu prea a atras comentarii pozitive din partea cititorilor. Actorul plutește pe apă, e palid, ca de ceară fără expresie, aproape ca un cadavru. Înconjurat de flori și cu o șopârlă mișunând pe el, întregul pictorial pare a fi inspirat de imaginea lui Kylie Minogue în clipui piesei „Where the wild roses grow”.

„Arată ca o statuie de ceară care se topește” sau „Brad Pitt arată ca și cum ar fi murit” sunt doar câteva dintre comentariile de pe contul de Instagram al revistei.

În interviul din GQ, Brad Pitt povestește despre felul în care viața lui s-a schimbat după divorțul de Angelina Jolie. Actorul de 58 de ani a povestit cu sinceritate despre momentele sale dificile, de îndoială și slăbiciune.

„Cred că inima noastră e distrusă”, a declarat Brad în interviu. „Întotdeauna m-am simțit singur în viața mea. Eram singur în copilărie, mă simt singur și aici. Abia recent am reușit să încep să mă bucur de prietenii din viața mea și de familie”, a continuat actorul.

„Atunci când poți să suporți atât durere adevărată, cât și bucurie în mod simultan înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”, ține să precizeze Pitt.

În ciuda senzației de singurătate pe care o are starul hollywoodian, tot el ne dezvăluie că a reușit să-și găsească o comunitate care să-i fie alături încă de când a decis să se lase de consumat alcool, în 2016.

La scurt timp după divorț, actorul a petrecut 18 luni la întâlnirile de la Alcoolicii Anonimi: „Făceam parte dintr-un grup select și privat, în care mă simțeam în siguranță”, a explicat. „Pentru că vedeam cum se înregistra tot ce povesteau alții când vorbeau despre cea mai cruntă parte a vieții lor, iar asta mă făcea să mă simt îngrozitor”.

În proces cu fosta nevastă

Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta soție, Angelina Jolie. O acuză că și-a vândut ilegal partea din castelul și podgoria lor franceză, Château Miraval. Actorul susține că el și fosta parteneră au convenit ca niciunul să nu își vândă partea din moșie și din via profitabilă fără acordul celeilalte părți.

Documentele instanței, depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, afirmă: „Jolie a finalizat presupusa vânzare fără știrea lui Pitt. Refuzându-i lui Pitt dreptul de consimțământ pe care îl datora acestuia și dreptul de prim refuz pe care entitatea sa comercială îl datora lui.

Și-a vândut acțiunile fiind conștientă că Shefler și afiliații săi vor căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase Pitt și să submineze investiția lui Pitt în Miraval.”

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din regiunea Provența-Alpi-Coasta de Azur din sud-estul Franței. Conacul cu 35 de camere este înconjurat de grădini luxuriante, fântâni, apeducte, un iaz, o capelă și o vie. Iar Brad Pitt spune că a investit o sumă mare de bani acolo.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton