Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt, apariție șocantă pe covorul roșu, la Berlin. Cum s-a îmbrăcat starul la premiera „Bullet Train”

Brad Pitt, apariție șocantă pe covorul roșu, la Berlin. Cum s-a îmbrăcat starul la premiera „Bullet Train”
6

de Andra Stana,

Brad Pitt a ajuns din nou în centrul atenției. De această dată, datorită modului în care s-a îmbrăcat pentru lansarea celui mai nou film al său, „Bullet Train”, de la Berlin. De ce a întors starul de la Hollywood toate privirile când a ajuns pe covorul roșu.

Brad Pitt (58 de ani) a făcut o alegere vestimentară puțin zis îndrăzneață. Marți, 19 iulie, la premiera filmului „Bullet Train”, actorul a ales să poarte o fustă maro până la genunchi și o jachetă asortată.

Actorul din „Once Upon a Time in Hollywood” a asortat la ținuta ieșită din comun o cămașă roz prăfuit pe sub setul său din două piese. Pitt și-a înfrumusețat look-ul cu mai multe coliere cu pandantive, o pereche de ochelari de soare și cizme negre, scrie People.com.

Brad Pitt in fusta la Berlin, la premiera Bullet TrainIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fusta lui Pitt a arătat și câteva dintre tatuajele sale de pe picioare, inclusiv ceea ce părea a fi o față de rinocer și un craniu uman.

Brad Pitt a mai pozat îmbrăcat în rochii

Potrivit British Vogue, Pitt a anticipat odată că bărbații vor adăuga fuste la colecția lor de garderobă în timp ce își promova filmul Troy în 2004.

Bărbații vor purta fuste până vara viitoare„, a spus el atunci, conform publicației. „Aceasta este predicția și proclamația mea. Filmul răspunde ambelor genuri. Am urmărit realismul, iar grecii purtau fuste tot timpul atunci”.

Actorul premiat cu Oscar a fost, de asemenea, fotografiat de celebrul fotograf de portrete Mark Seliger într-o varietate de rochii în timp ce apărea pe coperta revistei Rolling Stone în 1999. Fotografiile au fost realizate înainte ca el și fosta lui soție, Jennifer Aniston, să se căsătorească.

Pitt se află în prezent într-un turneu internațional de promovare a celui mai recent film al său, alături de actorii Joey King, Aaron Taylor Johnson și Brian Tyree Henry.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton