Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt crede că Angelina Jolie a mers „mult prea departe” cu procedurile de divorț. Actrița „amenință că va duce copiii la Londra”

Brad Pitt crede că Angelina Jolie a mers „mult prea departe” cu procedurile de divorț. Actrița „amenință că va duce copiii la Londra”

de Redactia Tvmania

Se pare că Brad Pitt crede că fosta soție, Angelina Jolie, a mers „mult prea departe”, cu procedurile de divorț care durează deja de patru ani. 

„Brad spune că Angelina a mers mult prea departe de această dată”, a spus o sursă pentru Us Weekly. „Nu mai are alternative, decât să lupte din greu”.

Mai mult, surse apropiate Angelinei au declarat pentru The Mirror că aceasta „a amenințat că își va muta copiii la Richmond”, o suburbie bogată din sud-vestul Londrei. 

„Ea crede că [Richmond] este un mediu perfect pentru copii, din punct de vedere cultural și educațional”, a mai precizat sursa. „Un scenariu este că ar putea avea copiii timp de câteva luni în Marea Britanie, apoi li se va permite să-l vadă pe Brad pentru perioade mai lungi”. 

Cu toate acestea, în noiembrie 2019, Jolie declara într-un interviu oferit publicației Harper’s Bazaar că:

„Mi-ar plăcea să trăiesc în străinătate și o va face imediat ce copiii mei vor împlini 18 ani. În prezent, trebuie să locuiesc în apropierea tatălui lor”.

 

Pe 10 august, actrița  în vârstă de 45 de ani a solicitat descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului ei de Brad Pitt, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului. Ouderkirk este, de asemenea, judecătorul care i-a căsătorit pe cei doi la moșia lor din Franța, Château Miraval în 2014.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton