Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt este din nou singur. Artistul s-a despărțit de fotomodelul Nicole Poturalski

Brad Pitt este din nou singur. Artistul s-a despărțit de fotomodelul Nicole Poturalski

de Redactia Tvmania

Brad Pitt nu trece printr-o perioadă foarte bună. După ce că actorul nu reușește să ajungă la un acord cu fosta sa soție, Angelina Jolie, în privința custodiei copiilor lor, acesta a rămas și singur.

Potrivit celor de la PageSix, Brad s-ar fi despărțit de fotomodelul Nicole Poturalski  cu care a fost surprins de paparazzi în luna august. Surse citate de PageSix susțin că relația lor „s-a terminat definitiv”.

„Nu a fost niciodată o relație foarte serioasă așa cum s-a lăsat să se înțeleagă. S-au despărțit de ceva timp”, a mai precizat sursa pentru PageSix.

În luna august, Brad Pitt a fost fotografiat alături de modelul Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani în Paris. Cei doi au mers pe Aeroportul Le Bourget, de unde au luat un avion privat care i-a dus în sudul Franței.

„Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor. Ei au mers cu avionul o oră și au fost văzuți la aterizarea în sudul Franței”, a declarat martorul pentru ET.

Toată lumea a rămas suprinsă când a aflat despre relația lui Brad Pitt cu modelul Nicole Poturalski. Nu neapărat pentru că aceasta are jumătate din vârsta actorului (asta nu mai surprinde pe nimeni), ci pentru că este deja căsătorită de 8 ani cu Roland Mary, cu care împreună doi copii.

Zilele trecute The Daily Mail a obținut niște fotografii care îi arată pe Poturalski și Mary distrându-se și simțindu-se bine alături de prieteni, la doar o lună după ce modelul a fost în vacanță cu Brad Pitt în Franța.

O sursă apropiată a declarat că „Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie”.

Potrivit presei din Statele Unite, Pitt și Nicole s-ar fi cunoscut în perioada în care actorul promova pelicula în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, „Once Upon a Time in Hollywood”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton