Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt explică de ce a purtat o fustă pe covorul roșu, la lansarea filmului „Trenul asasinilor”: „Oricum o să murim într-o zi, deci să ne mai și amuzăm!”

Brad Pitt explică de ce a purtat o fustă pe covorul roșu, la lansarea filmului „Trenul asasinilor”: „Oricum o să murim într-o zi, deci să ne mai și amuzăm!”
4

de Andreea Hentea,

Brad Pitt, aflat în turneul de promovare pentru cel mai recent film al său, „Trenul asasinilor” / „Bullet Train”, și-a explicat excentricitățile vestimentare de la lansarea de la Berlin și de la Los Angeles, scrie Variety.

Luni seară a avut loc la Los Angeles premiera americană a celui mai nou film al lui Brad Pitt, „Trenul asasinilor”, după ce filmul fusese prezentat săptămâna trecută, în premieră europeană, la Berlin.

Brad Pitt a comentat, pentru Variety, ținutele pe care le-a afișat cu ocazia promovării noului său film și care au lăsat, categoric, o impresie puternică. La premiera de luni seară, de la Los Angeles, celebrul actor a purtat un costum verde intens format din sacou și pantaloni largi, cu șiret, asortat cu un tricou turcoaz și pantofi sport de un galben strălucitor. Noua ținută a venit după ce săptămâna trecută, la premiera de la Berlin, Brad Pitt a fost îmbrăcat cu o cămașă roz stins, o jachetă de culoarea cafelei și… o fustă de in!

Singura explicație pe care i-a dat-o Brad Pitt jurnalistului de la Variety cu privire la inspirația din spatele ținutelor sale a fost: „Nu știu! Oricum o să murim cu toții într-o zi, așa că hai să ne mai și amuzăm!”.

Bullet Train Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Coregrafii à la Jackie Chan

În filmul de acțiune „Trenul asasinilor” (2022), Brad Pitt joacă rolul unui asasin care trebuie să-și îndeplinească misiunea și să supraviețuiască într-un tren plin de ucigași experimentați, jucați de Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson și Brian Tyree Henry.

Cei cinci asasini descoperă că misiunile lor se suprapun, iar din acest moment lucrurile scapă, cu ușurință, de sub control. Filmul este semnat de David Leitch, regizorul filmelor „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” (2017) și „Deadpool 2” (2018).

Brad Pitt a fost încântat de cascadoriile cerute de film.

„Aceasta e o comedie de acțiune, ceva ce nu am mai făcut niciodată. David și cu mine am fost întotdeauna mari fani ai lui Jackie Chan. Vorbim despre el de zeci de ani, pentru noi este un fel de Buster Keaton. Este extrem de talentat și chiar subestimat. Să fac și eu ceva în această direcție a fost ceea ce m-a atras în primul rând la film”.

Celebrul actor a mai spus că a reușit să nu se rănească în timpul filmărilor, deși unii dintre colegii mai tineri, precum Aaron Taylor-Johnson sau Brian Tyree Henry, nu au fost la fel de norocoși.

„Trenul asasinilor” va avea premiera internațională pe 3 august, iar de vineri, 5 august, îl vom vedea în cinematografele din România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton