Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt, în cursa pentru Marele Premiu de F1 de la Silverstone. Actorul a filmat pentru noua sa producție

Brad Pitt, în cursa pentru Marele Premiu de F1 de la Silverstone. Actorul a filmat pentru noua sa producție

de Cătălina Matei,

Fanii cursei de la Marele Premiu de Formula 1, care a avut loc dumincă, la Silverstone au fost luați prin surprindere când la linia de start a apărut Brad Pitt. Celebrul actor nu a concurat, ci chiar a filmat pentru noua sa producție, în care joacă rolul unui pilot de curse.

Apariție-surpriză a lui Brad Pitt printre concurenții consacrați ai cursei de la Marele Premiu de F1 britanic, care s-a desfășurat weekend-ul trecut. Celebrul actor din „Troia” și „Legendele Toamnei” joacă rolul unui pilot de Formula 1, iar la Silverstone s-a aliniat la start alături cu profesioniștii adevărați. Nu pentru a concura, binînțeles! Motivul? Producția se filmează cu cadre reale, informează cei de la PageSix.

Brad Pitt, care va împlini în decembrie 60 de ani, s-a aliniat alături de campionii mondiali Lewis Hamilton și Max Verstappen înainte de cursa de duminică, în timp ce filma scene pentru film cu colegul său, Damson Idris.

Pitt și Idris, care îi interpretează pe piloții Sonny Hayes și Joshua Pearce în filmul regizat de Joe Kosinski, au purtat costume de curse alb-negru personalizate pentru echipa fictivă „APXGP”.

Brad Pitt nu are vârstă”, a scris un fan pe Twitter când au apărut secvențele de la startul F1 de la Silverstone,  în timp ce sute de alți fani au precizat că abia așteaptă lansarea filmului.

De altfel, câștigătorul unui Premiu Oscar a menționat pentru Sky Sports că se simțea „extaziat” înainte de a ieși pe grila de start.

E minunat aici, recunosc. Niciodată nu m-am distrat mai bine”, a spus cu convingere Brad Pitt.

În același timp, celebrul actor a divulgat câteva detalii despre intriga despre filmul Apple al cărui titlu deocamdată nu se cunoaște, în schimb este produs de cel care a produs și „Top Gun: Maverick”, Jerry Bruckheimer.

E vorba de un tip care a concurat în anii ’90, a avut un accident oribil și caută să revină în alte împrejurări”, a dezvăluit Brad Pitt puțin din scenariul filmului.

Luis Hamilton, încântat de Brad Pitt

Cel mai în vârstă pilot actual de F1 este Fernando Alonso de la Aston Martin, la 41 de ani, iar Brad Pitt, care joacă rolul unui pilot care iese de la pensie pentru a concura cu un debutant, are 59 de ani în viața reală.

Luis Hamilton, celbrul pilotde Formula 1, a sugerat că nu este mare lucru.

Brad arată ca și cum ar îmbătrâni invers. Arată foarte bine pentru vârsta lui”, a spus britanicul potrivit celor de la USAToday.

Este foarte în formă, s-a antrenat… până la urmă este un film, așa că va exista un element hollywoodian care îl va face credibil”.

Brad Pitt conduce o mașină F2 modificată, iar Hamilton a declarat că l-a urmărit pe actor cum a făcut câteva tururi de circuit, recent la Silverstone și înainte de asta pe un circuit din Los Angeles, și a fost impresionat.

Am petrecut o zi împreună pe un circuit din Los Angeles și pentru cineva care nu a concurat, cu siguranță are deja un ochi ager. Îi place să se uite la MotoGP, așa că a fost întotdeauna un pasionat de curse. Avea deja un simț al liniilor și era pe deplin stăpân pe el, ceea ce a fost bine de văzut”, a mai spus Hamilton.

https://www.youtube.com/watch?v=k21WH8sAspY&ab_channel=MotorsportsNews

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton