Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt își petrece vacanţa cu noua sa iubită, în locul în care a făcut nunta cu Jolie

Brad Pitt își petrece vacanţa cu noua sa iubită, în locul în care a făcut nunta cu Jolie

de Redactia Tvmania

Când toată lumea îl suspecta că se va împăca cu Jennifer Aniston după 15 ani de la separare, iată că Brad Pitt ar avea, portivit presei din America, o nouă idilă, iar persoana în cauză este cu 29 de ani mai tânără. 

Actorul a fost surprins ieri de paparazzi alături de un fotomodel de origine germană, Nicole Poturalski, cu care acesta a plecat în vacanţă.

 

Conform publicației UsWeekly și Entertainment Tonight, fotomodelul a ajuns din Berlin pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris miercuri dimineață, unde l-a așteptat pe Brad Pitt, care a venit din Los Angeles. Se pare că de acolo noul cuplu a pornit spre castelul Miraval, loc pe care actorul îl deține cu Angelina Jolie, dar și unde cuplul Jolie-Pitt și-a oficiat căsătoria. 

„Înainte de a lua avionul privat spre Paris, iar Brad era foarte atent cu ea.  Cei doi au fost văzuți conducând într-un vehicul care i-a dus la aeroport pentru următorul lor zbor”, a spus un martor citat de ETonline. „Au luat următorul zbor de o oră și au fost surprinși sosind în sudul Franței.”

 
 Castelul către care cei doi s-au întreptat este unul din bunurile pentru care cei doi luptă în instanță. Brad dorește să păstreze domeniul întrucât acolo este podgoria din care își produce vinul, iar Angelina îl dorește pentru ea și cei 6 copii pe care îi are cu Pitt. 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton