Homepage  / Articole

Brad Pitt o terorizează pe Angelina Jolie

Brad Pitt o terorizează pe Angelina Jolie

de Redactia Tvmania

Brad Pitt s-a transformat într-un om obsedat de detalii de când a început să pregătească nunta sa cu Angelina Jolie. Programată să aibă loc în septembrie anul acesta, ceremonia va avea toate amănuntele puse la punct de însuşi mirele Pitt, scrie femalefirst.co.uk.

Cuplul îşi va lega destinele într-o ceremonie ce va avea loc la castelul Miraval, proprietatea din Franţa a celor două staruri.

Brad Pitt îşi doreşte ca un număr de maximum 20 de persoane să asiste la slujba religioasă, printre care şi cei şase copii ai lui, Maddox (10 ani), Pax (9 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (6 ani), Knox şi Vivienne (4 ani).

„Angelina nu e atât de preocupată de momentul nunţii în sine. Brad este cel care e stresat. El vrea ca lucrările la clădirea principală să fie terminate la data nunţii, chiar dacă prietenii apropiaţi şi rudele nu sunt genul care ar fi deranjaţi dacă nu se va întâmpla asta. (Brad) vrea ca totul să fie absolut perfect”, a spus o sursă citată de publicaţia The Sun.

Şi-au dorit să se căsătorească încă din 2004

Între timp, cel care s-a ocupat de realizarea şi de design-ul inelului de logodnă al Angelinei, Robert Procop, a povestit că cele două vedete şi-au dorit să se căsătorească încă din 2004, când s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Dl şi Dna Smith”.

„Brad şi Angelina sunt foarte romantici. Ei au ştiut dintotdeauna că vor fi împreună pentru tot restul vieţii şi că se vor căsători”, a spus designer-ul de bijuterii.

De asemenea, Procop a declarat că relaţia dintre Brad şi Angelina s-a maturizat în timp.

„Sunt amândoi minunaţi, nişte oameni foarte talentaţi care se completează unul pe celălalt… când eşti alături de ei, poţi vedea cât de mult se iubesc”, a spus Robert Procop.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton