Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt s-a deghizat în dr. Anthony Fauci la „Saturday Night Live”, iar scheciul a devenit viral!

Brad Pitt s-a deghizat în dr. Anthony Fauci la „Saturday Night Live”, iar scheciul a devenit viral!

de Redactia Tvmania

Show-ul american de comedie „Saturday Night Live” este sursa unuia dintre cele mai simpatice virale pe internet din aceste zile, ca urmare a apariției de sâmbăta trecută a lui Brad Pitt în rolul doctorului Anthony Fauci, director din 1984 al Institutului American pentru Boli Infecțioase și sfătuitor al președintelui Trump în criza coronavirsulului.

La începutul lui aprilie, Anthony Fauci (79 de ani), cea mai respectată voce americană în această pandemie, a glumit că l-ar vedea pe Brad Pitt în rolul lui în SNL, o producție multipremiată cu Emmy, care a intrat în al 45-lea sezon de existență la NBC, iar sâmbăta trecută producătorii de la NBC i-au îndeplinit dorința. 

„Mai întâi, aș dori să mulțumesc tuturor femeilor în vârstă din America, care mi-au trimis emaiuluri de susținere, inspiraționale și uneori foarte grafice”, și-a început Pitt discursul în rolul lui Fauci.

Virusolog de top, Fauci nu a ezitat să-și exprime părerile în privința deciziilor administrației americane din această perioadă, fiind, la un moment dat, amenințat voalat cu demiterea, iar SNL nu trece cu vederea acest aspect și ironizează din plin declarațiile controversate ale președintelui Trump.

„Când Trump a spus că , ceea ce a vrut să zică a fost ”, și-a început Pitt aka Fauci monologul. 


La final, Brad Pitt și-a scos peruca și a mulțumit dr. Fauci pentru calmul și claritatea informațiilor transmise în această perioadă. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton