Homepage  / Vedete

Brad Pitt se relaxează făcând pe fermierul

Brad Pitt se relaxează făcând pe fermierul

de Redactia Tvmania

Actorul american Brad Pitt (50 de ani) a povestit, pentru winespectator.com, ce presupune munca la propria plantaţie de viţă de vie din Franţa şi spune cât de mult îl relaxează să fie departe de Hollywood.

World Premiere of Disney's Maleficent - Los Angeles

„E foarte multă pace aici şi e antiteza Hollywood-ului, care e plin de dorinţă, insistenţa şi nevoia de a fi mereu înaintea tuturor. (Aici) îmi aduc aminte cum sună liniştea”, spune logodnicului Angelinei Jolie, care produce în Provence vinul rosé Côtes de Provence Rosé Mirava (cel mai bun rosé din lume, în 2012).

„Dacă ne apucăm de făcut vin, să facem cel mai bun vin posibil. (Am zis) să abordăm asta ca pe un film şi să facem ceva de care să fim mândri şi care să placă oamenilor. Acum sunt fermier. Îmi place mult să învăţ despre pământ şi despre care câmp e mai potrivit pentru un anume fel de struguri, despre drama din lunile septembrie şi octombrie: Culegem azi? Care e nivelul de zahăr? Cum e aciditatea? O să plouă? Am învăţat multe. În lunile în care nu avem recoltă, îmi place să curăţ pădurea şi să mă plimb pe teren”, spune Pitt, care a cumpărat domeniul pe care a plantat struguri cu 58 de milioane de dolari, în 2012.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton