Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt și-a sărbătorit cei 55 de ani împreună cu cinci din cei șase copii

Brad Pitt și-a sărbătorit cei 55 de ani împreună cu cinci din cei șase copii

de Redactia Tvmania

Marți, 18 decembrie, actorul Brad Pitt a împlinit 55 de ani și a avut cel mai frumos cadou pe care putea să și-l dorească: i-a avut ca invitați, acasă la el, pe cinci din cei șase copii.

Încă de luni, 17 decembrie, copiii s-au prezentat pentru a dormi acasă la Brad Pitt, special ca să profite de întreaga următoare zi, după cum scriu People și Daily Mail. „Brad a avut copiii la el peste noapte ceea ce este incredibil de important pentru că este pentru prima oară când se întâmplă asta de când s-a stabilit acordul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie cu privire la custodia copiilor”, a declarat un apropiat în Daily Mail. Așa cum știm, de mai multe luni, Angelina Jolie și Brad Pitt își dispută custodia copiilor și abia în noiembrie s-a ajuns la un acord.

Chiar dacă Maddox (17 ani) a lipsit de la ziua tatălui său adoptiv, Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani) au fost alături de el. Iar Brad Pitt „speră că ce a fost mai rău a trecut”, a mai declarat sursa pentru Daily Mail.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton