Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai participă la terapia de familie

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai participă la terapia de familie

de Redactia Tvmania

Brad Pitt și Angelina Jolie nu mai participă la terapia de familie, deși inițial lucrurile păreau a fi mai bune între cei doi, însă în ultima perioadă tensiunile au crescut mai ales că procesul de custodie se apropie cu pași repezi. 

O sursă a declarat revistei Us Weekly:

„Tensiunile au crescut între Brad și Angelina, terapia de familie nu mai are loc”.

 
Cei doi au împreună 6 copii și numai unul în vârstp de 19 ani, Maddox, cu care Brad Pitt nu are o relație tocmai bună după divorțul de Angelina. În procesul care va avea loc luna viitoare, Brad și Angelina se vor lupta pentru a decide cât timp își va petrece ficare cu copiii.

 
 

Aceeași sursă a specificat depre bătălia asupra custodiei faptul că:

„Brad vrea 50/50 custodie fizică și legală comună a copiilor. Angelina a refuzat cu vehemență acești termeni. [Ea] va fi de acord să vorbească despre un acord numai dacă domiciliul stabil al  copiilor nu va fi Los Angeles. Copiii mai mici sunt la școală în Los Angeles, fapt împotriva căruia Angelina s-a opus întotdeauna”.

 
 
 La începutul verii relația dintre cei doi părea să se îmbunătățească după ce Brad Pitt a fost surprins de paparazzi părăsind locuința fostei soții. Acum însă, pe lângă problemele legate de custodie, Angelina este „furioasă” pe Brad Pitt după ce acesta și-a dus noua parteneră în vacanță, la castelul unde ea și Brad și-au oficializat căsătoria. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton