Homepage  / Știri

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

de Redactia Tvmania

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au unit destinele sâmbăta trecută, în Franţa, a declarat  purtătorul de cuvânt al celor doi, citat de Associated Press.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina şi Brad au ales să se căsătorească în secret, nunta având loc într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval -, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Jolie a fost condusă la altar de băieţii ei cei mari, Maddos şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne au aruncat petale de flori pe covorul roşu. Shiloh şi Knox au ţinut verighetele.

Despre cererea în căsătorie ştim că a avut loc în urmă cu doi ani, când Angelina a primit în dar un inel cu diamant impresionant.

Brad Pitt a creat inelul de logodnă

Brad însuşi a fost cel care a creat design-ul inelului de logodnă.

„Brad a avut viziunea lui proprie despre acest inel”, a spus un celebru bijutier din Beverly Hills.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună din 2005 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici – Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Dl şi dna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton