Homepage  / Articole

Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc la primăvară?

Brad Pitt și Angelina Jolie se căsătoresc la primăvară?

de Redactia Tvmania

Așa cum a lăsat să se înțeleagă recent, Brad Pitt e mai hotărât ca niciodată să se căsătorească cu Angelina Jolie, alături de care a trăit în ultimii șapte ani. Cuplul își va pune pirostriile într-o ceremonie ieșită din comun, care se pare că va fi organizată în orașul natal al actorului, Springfield, Missouri.

Brad (48) și Angelina (36) își doresc o nuntă deosebită, la care vor fi invitați numai membrii familiei și prietenii apropiați. În ediția online, Daily Mail scrie că cei doi actori vor să folosească în ceremonia de căsătorie tradiții din țările natale ale copiilor adoptați de ei.

Din cei șase copii ai lor, trei au fost adoptați. Maddox (10 ani) e originar din Cambogia, Pax (8 ani), din Vietnam, în timp ce Zahara (7 ani) s-a născut în Etiopia. Fiica lor biologică, Shiloh (5 ani), s-a născut în Namibia, iar gemenii Vivienne și Knox (3 ani) au văzut lumina zilei în Nisa.

Invitații vor fi aleși pe sprânceană

„Angelina vrea ca tatăl ei Jon Voight și fratele ei James Haven să fie prezenți la ceremonie”, a spus un prieten al actriței.

Cuplul Brangelina nu vrea să facă din nuntă un eveniment monden, ba mai mult, ei vor să țină principalele informații secrete cât mai mult timp posibil.

Întrucât nici Brad, nici Angelina nu sunt religioși, ceremonia va fi una spirituală, în care vor integra toate culturile care alcătuiesc familia lor. Recent, s-a scris că Angelina ar fi însărcinată din nou cu gemeni, dar informația nu a fost confirmată încă de reprezentantul actriței.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton