Homepage  / Articole

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

de Redactia Tvmania

I-a luat şapte ani ca să facă marele pas, dar Brad Pitt a reuşit, în sfârşit, să o ceară de soţie pe Angelina Jolie. Zvonurile au început să curgă imediat ce pe mâna ei a apărut un inel cu diamant impresionant, iar cuplul nu a stat mult pe gânduri până să confirme informaţia.

„Da, pot să confirm. Este o promisiune pentru viitor, iar copiii lor sunt foarte fericiţi”, a spus managerul lui Pitt, Cynthia Pett-Dante, citată de The Hollywood Reporter.

Brad Pitt a creat inelul de logodnă

Ea a mai spus că cei doi nu au ales încă data nunţii, dar că Brad însuşi a fost cel care a creat design-ul inelului de logodnă.

„Brad a avut viziunea lui proprie despre acest inel”, a spus un celebru bijutier din Beverly Hills.

Se pare că Brad Pitt a vrut ca inelul să fie perfect pe mâna Angelinei, şi tocmai de aceea a durat mult până când a fost găsit diamantul cu forma ideală.

În cea mai recentă apariţie publică a Angelinei, care a avut loc lunea ce tocmai a trecut, în Los Angeles, frumoasa actriţă nu a lăsat ca fotografii să-i surprindă inelul. Surse citate de usmagazine.com spun că ar fi vorba de un diamant de 16 carate, care ar fi costat nici mai mult, nici mai puţin de 500.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton