Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad şi Angelina fac nunta pe un vas de croazieră?

Brad şi Angelina fac nunta pe un vas de croazieră?

de Redactia Tvmania

Zvonurile legate de intenţiile cuplului Brad Pitt (49 de ani) – Angelina Jolie (38 de ani) de a-şi uni destinele continuă să fie la ordinea zilei.

Până acum, se zvonea că nunta urma să aibă loc la sfârşitul acestei veri, ceremonia fiind organizată pe proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul Franţei, Château Miraval. Cei doi logodnici s-ar fi răzgândit însă, după ce fiul lor, Maddox (11 ani), şi-ar fi exprimat dorinţa ca nunta să fie una ieşită din comun.

Să faci nunta pe un vas de croazieră pare o idee nebunească, dar nu şi dacă faci parte din viitoarea familie Pitt-Jolie. Conform femalefirst.co.uk, nunta cea mai aşteptată a anului ar urma să fie organizată pe vasul de croazieră Hebridean Princess, care îi aparţine Reginei Marii Britanii şi care navighează în jurul insulelor scoţiene.

„Maddox le-a dat ideea, aşa că acum au început să se intereseze de cerinţele pentru închirierea vasului. Este exact ce le trebuie”, a explicat o sursă citată de publicaţia mai sus amintită.

O nuntă intimă, dar scumpă

Aceeaşi sursă a povestit că pe vas ar urma să sosească 50 de prieteni ai cuplului.

Nava de lux, care a mai fost folosită de membrii și rudele Familiei Regale Britanice în două rânduri – în 2006, când Regina a sărbătorit împlinirea a 80 de ani, şi în 2010, pentru câteva zile de vacanţă – îi va costa pe Brad Pitt şi Angelina Jolie în jur de 350 de mii de euro.

Brad şi Angelina şi-au anunţat logodna aproape cu un an în urmă.

Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu faptul că cei şase copii ai săi – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne – îi cer, cu insistenţă, să îşi oficializeze relaţia şi să se căsătorească cu mama lor.

„Suntem supuşi unei presiuni foarte mari din partea copiilor noştri. Nu ştim cât de mult înseamnă căsătoria pentru ei şi nici cât de mult înseamnă pentru noi faptul că ne-am logodit”, declara Brad Pitt.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, formează un cuplu de şapte ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton