Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou și cel mai hot cuplu de la Hollywood

Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou și cel mai hot cuplu de la Hollywood

de Redactia Tvmania

Au trecut trei ani de la  despărțirea de Angelina Jolie și zeci de speculații legate de relații cu diferite actrițe. Iată că acum Brad Pitt se pare că și-ar fi găsit, în sfârșit, echilibrul sufletesc. Presa din Statele Unite anunță că Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, după ce aceștia au fost surprinși împreună la un eveniment monden. 

 Informația a fost publicată atât în Daily Mail, cât și în The Sun, însă niciunul dintre reprezentanții celor doi actori gigant nu a confirmat sau infirmat ceva în acest sens. Potrivit surselor citate, cuplul a fost văzut la un eveniment monden desfăşurat săptămâna trecută. Este vorba despre un eveniment în cadrul căruia a fost proiectat filmul Netflix „Roma, care a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.
„Ea a băut un cocktail cu votcă, în timp ce el a băut numai apă minerală, spune sursa, Brad Pitt luând decizia de a nu mai consuma alcool după despărţirea de Angelina Jolie. „El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi, a continuat sursa.

Potrivit jurnaliştilor, Charlize Theron nu i-a cunoscut încă pe cei şase copii ai starului american, deşi după Crăciun cei doi au petrecut mult timp împreună la reşedinţa lui Pitt din California. Şi Theron are doi copii adoptaţi, pe August şi Jackson.    Şi în anul 2017 au existat zvonuri că cei doi s-ar întâlni în secret, însă la momentul respectiv au fost dezminţite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton