Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt și dublura lui din „Wolves” parcă ar fi gemeni. Cum au fost surprinși pe platoul de filmare

Brad Pitt și dublura lui din „Wolves” parcă ar fi gemeni. Cum au fost surprinși pe platoul de filmare
7

de Roxana Mirea,

Brad Pitt și George Clooney joacă în viitorul thriller „Wolves”. Într-o serie de imagini surprinse pe platoul de filmare, Brad Pitt apare alături de dublura lui, care îi seamănă izbitor de tare. Amândoi sunt îmbrăcați în ținute identice. Iată cum au fost surprinși pe platoul de filmare.

Brad Pitt și dublura lui din „Wolves” seamănă izbitor de tare

Brad Pitt și dublura sa parcă ar fi frați gemeni, în noile fotografii de pe platoul de filmare a viitorului thriller al actorului, „Wolves”, de la Apple Original Films.

În imaginile, realizate pe platoul de filmare din New York, Brad Pitt este văzut pe străzile din Chinatown purtând o cămașă albă pe sub o jachetă de piele neagră, asortată cu pantaloni gri și pantofi negri lucioși. Actorul în vârstă de 59 de ani, care poartă o coafură mult mai scurtă decât cea cu care a fost văzut în ultima vreme, este însoțit de dublura sa, care este o copie fidelă a lui Brad Pitt, scrie etonline.com.

În imagini, se vede cum dublura poartă aceeași ținută ca cea a lui Brad Pitt. Fotografiile au fost realizate atunci când Pitt filma scene pentru acest proiect, alături de colegul său, George Clooney, la sfârșitul lunii trecute.

Clooney, în vârstă de 61 de ani, și Pitt, apar împreună în fotografii, în ținute asortate, amândoi purtând jachete de piele neagră și pantaloni gri asemănători.

Potrivit Apple, filmul „Wolves”, care este scris și regizat de John Watts, este despre „doi reparatori singuratici care primesc aceeași sarcină„. Viitorul thriller vine după ce Clooney și Pitt au mai lucrat împreună în franciza „Ocean’s” și „Burn After Reading”.

Brad Pitt And George Clooney On Set – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Brad Pitt și George Clooney au accepat un salariu mai mic pentru „Wolves”

Anul trecut, Clooney a vorbit cu Deadline și a dezvăluit că el și Brad Pitt au accepat o reducere uriașă a salariului pentru acest film în schimbul unei lansări în cinematografe, și nu a unei lansări pe o platformă de streaming.

Da. Brad și cu mine. A fost o perioadă interesantă, pentru că a fost unul dintre acele războaie ciudate de licitații care se întâmplă din când în când, și a ajuns să fie destul de extremă, iar Apple a venit cu o sumă foarte mare pentru mine și Brad, iar noi am spus că am dori să acceptăm mai puțin, atâta timp cât putem garanta că vom avea o lansare în cinematografe, iar ei au spus că e minunat. Așadar, cred că există o modalitate prin care putem coexista cu toții”, a declarat Clooney pentru publicație.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton