Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt și fiul său cel mare, Maddox, nu au o relație tocmai bună

Brad Pitt și fiul său cel mare, Maddox, nu au o relație tocmai bună

de Redactia Tvmania

Deși relația cu Angelina Jolie pare mai bună în ultima perioadă, mulțumită terapiei familiale, nu se poate spune același lucru despre relația pe care Brad Pitt o are cu fiul său cel mare, Maddox (18 ani), conform unor surse citate de UsWeekly.

„Această relație continuă să fie inexistentă”, a spus o sursă publicației anterior citate.

Actorul în vârstă de 56 de ani, nu se vede și nu vorbește cu fiul său cel mai mare.

Relația încordată dintre Brad și Maddox provine dintr-o presupusă altercație între Brad și Angelina petrecută înaintea divorțului, în timpul unui zbor către Los Angeles într-un avion privat în 2016.

 

Jolie i-a adoptat ​​pe Maddox și Zahara înainte de a se căsători cu Pitt, însă aceștia i-a adoptat oficial în 2006, iar numele de familie a fost schimbat în Jolie-Pitt.

 

Angelina a depus divorțul în urmă cu aproape patru ani, dar finalizarea acestuia a fost împiedicată de pandemie.

 

„Brad își vizitează copiii, dar tot ceea ce implică procesul de soluționare a problemelor juridice dintre Angelina și Brad, inclusiv instanțele judecătorești, au fost  încetinite din cauza COVID”, a mai precizat sursa.

Angelina și Brad au șase copii împreună – Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani.

În ultimele două săptămâni, Brad a fost văzut de două ori la conacul Angelinei din Los Feliz, semnalând că relația lor se îmbunătățește.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton