Homepage  / Vedete străine

Brad Pitt și iubita lui, surprinși în ipostaze tandre. Ines de Ramon a rămas topless lângă celebrul actor

Brad Pitt și iubita lui, surprinși în ipostaze tandre. Ines de Ramon a rămas topless lângă celebrul actor
13

de Roxana Mirea,

Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, au petrecut Revelionul împreună, într-o vacanță relaxantă și romantică în Cabo. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre de către paparazzi. Ines a ales să renunțe la partea de sus a costumului de baie, așa că a rămas topless lângă iubitul ei celebru.

Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, vacanță împreună

Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. În fotografiile obținute de Page Six, celebrul actor și superba lui iubită pot fi văzuți bucurându-se de o zi de Revelion relaxantă la piscină, fiind foarte sumar îmbrăcați, în timpul unei escapade romantice în Cabo.

Cei doi și-au îmbrăcat costumele de baie și s-au așezat unul lângă altul pe șezlonguri. În plus, Ines de Ramon a renunțat complet la sutienul costumului de baie. Actorul, care a împlinit 59 de ani luna trecută, și-a etalat abdomenul bine definit și numeroasele tatuaje într-un costum de baie, pe care l-a asortat cu un lanț auriu în jurul gâtului și ochelari de soare.

Ines de Ramon, la rândul ei, a purtat doar un sarong albastru cu model și și-a arătat spatele gol în timp ce își strângea genunchii la piept. Ines, în vârstă de 32 de ani, a purtat, de asemenea, ochelari de soare eleganți pentru ziua însorită.

Brad Pitt și Ines de Ramon par să aibă o relație serioasă, deoarece au fost văzuți împreună de mai multe ori în ultimele două luni. Cei doi au stârnit primele zvonuri referitoare la relația lor în noiembrie, după ce au participat la un concert al lui Bono în Los Angeles, unde paparazzi i-au surprins ținându-se de mână.

Luna următoare, Pitt ar fi fost văzut cu Ines de Ramon la petrecerea de după premiera filmului „Babylon”.

Brad PittIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cei doi au sărbătorit apoi ziua de naștere a starului la Hollywood, unde au fost surprinși coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta spre festivități.

Ines de Ramon a ieșit destul de recent dintr-o altă relație. Ea și actorul din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, s-au despărțit după trei ani de căsnicie în primăvara anului 2022.

Cine este Ines de Ramon

Iată 5 lucruri interesante de știut despre Ines de Ramon, influencerul care ar putea să-l scoată de pe piață pe actorul din „Bullet Train”, potrivit celor de la pagesix.com.

Ines de Ramon lucrează în industria bijuteriilor

De Ramon are o carieră în domeniul bijuteriilor. În prezent, ea este vicepreședinte al Anita Ko Jewelry și, conform profilului său de pe LinkedIn, lucrează în cadrul companiei de aproape trei ani.

Totodată, ea a lucrat, de asemenea, în departamentul de retail al companiei elvețiene de bijuterii de lux de GRISOGONO timp de patru ani și a fost, de asemenea, angajată în departamentul de bijuterii la Christie’s timp de un an.

De Ramon deține, de asemenea, două certificări Colored Stone Essentials de la Gemological Institute of America, conform contului său de LinkedIn.

Ines de Ramon este nutriționist certificat

Deși lucrează în industria bijuteriilor de aproape un deceniu, de Ramon pare să aibă o pasiune pentru sănătate și nutriție. Ea este antrenor certificat și a primit licența de a fi nutriționist de la Institutul pentru Nutriție Integrativă în 2019.

Ines de Ramon vorbește fluent trei limbi străine. Deși limba sa maternă este franceza, vorbește și germana, spaniola, italiana și engleza.

Ines de Ramon locuiește în California

Deși pare să fi trăit peste tot în lume, de Ramon lucrează și locuiește în prezent în Los Angeles.

Înainte de perioada petrecută în Statele Unite, de Ramon a urmat cursurile Universității din Geneva, în Elveția, între 2010 și 2013. Acolo, ea a obținut o diplomă de licență în administrarea afacerilor la școala de afaceri a universității.

Ines de Ramon a fost căsătorită cu Paul Wesley

Vestea că Paul Wesley, starul din „The Vampire Diaries” s-a căsătorit cu de Ramon a apărut în 2019, potrivit E! News. Ei s-au căsătorit la doar câteva zile după ce au circulat zvonuri că ar forma un cuplu.

Deși cei doi păreau să ducă o viață fericită și chiar au adoptat împreună un câine pe nume Gregory, s-au despărțit după trei ani de căsnicie, în mai 2022.

„Decizia de a se despărți este reciprocă și a fost luată în urmă cu 5 luni”, a declarat reprezentantul lor într-o declarație obținută de People în septembrie 2022, adăugând: „Ei solicită intimitate în acest moment”.

Ines de Ramon adoră discreția

Deși a fost căsătorită cu un actor celebru timp de trei ani, ea își ține viața departe de lumina reflectoarelor. De Ramon are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, dar contul ei este privat.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton