Homepage  / Vedete / Vedete străine

Brad Pitt victorie în instanță în fața Angelinei Jolie. Ce a obținut actorul

Brad Pitt victorie în instanță în fața Angelinei Jolie. Ce a obținut actorul

de Redactia Tvmania

Brad Pitt are parte de prima victorie în instanță! Actorul a câștigat custodia comună a cinci dintre cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, sunt părinții  lui Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, ai gemenilor Vivienne și Knox de 12 ani. Cel mai mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, nu este supus deciziei de custodie.

Hotărârea judecătorească este una provizorie, iar Angelina Jolie are dreptul să o atace în instanță, lucru care cu siguranță se va întâmpla având în vedere că își dorește custodia exclusivă a copiilor săi. Câștigul lui Pitt vine după o luptă juridică controversată de aproape cinci ani.

John Ouderkirk, judecătorul privat angajat de Pitt și Jolie  pentru a supraveghea cazul, a luat decizia după analiza îndelungată a mărturiilor persoanelor care au petrecut timp în preajma familiei Pitt-Jolie, dar și a terapeuților care de-a lungul timpului au discutat cu cei mici. m

„[Brad] a căutat întotdeauna ocazia de a avea mai mult timp cu copiii săi și a acordat prioritate bunăstării acestora”, spune o sursă apropiată situației pentru Yahoo. „Judecătorul a decis în favoarea sa și a modificat semnificativ ordinea obișnuită pentru a-și crește semnificativ timpul petrecut cu copiii”.

Angelina Jolie nu este de acord cu decizia judecătorului

O sursă apropiată de Jolie a declarat pentru publicația People că „custodia comună nu este problema la care se opune Angelina, au existat alte probleme de îngrijorare, dar procedurile judiciare sunt închise și sigilate”.

Angelina Jolie a depus actele de divorț  în 2016 . Pitt a fost acuzat că ar fi fost abuziv față de Maddox, care la acea vreme avea 15 ani. FBI a publicat o declarație două luni mai târziu, spunând că revizuiește circumstanțele acuzațiilor și că nu va continua investigațiile. Pitt a fost, de asemenea, eliberat de acuzații de Departamentul pentru Servicii pentru Copii și Familie din Los Angeles pentru incident.

Luni, Jolie a depus o plângere la Curtea de Apel Districtuală din California pentru decizia lui Ouderkirk. Ea a criticat judecătorul pentru că a refuzat să lase copiii adolescenți să depună mărturie.

„Judecătorul Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil, excluzând în mod necorespunzător dovezile sale relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor, dovezi esențiale pentru a-și susține cazul”, potrivit dosarului obținut de Associated Press.

Angelina Jolie a susținut că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat” o secțiune din codul instanțelor din California, care precizează că este în detrimentul interesului superior al copilului dacă custodia este acordată unei persoane cu antecedente de violență domestică. Depunerea nu a oferit detalii despre la ce se referă, conform AP, deoarece multe documente sunt private.

În răspunsul lui Pitt, el observă că judecătorul a constatat că mărturia lui Jolie „nu avea credibilitate în multe domenii importante, iar ordinul de custodie existent între părți trebuie modificat, la cererea domnului Pitt, în interesul copiilor”.

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost declarați oficial divorțați în aprilie 2019, însă între cei doi continuă procesul de separare a bunurilor comune. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton