Homepage  / Știri

Brad şi Angelina îşi păzesc castelul cu soldaţi din trupele speciale

Brad şi Angelina îşi păzesc castelul cu soldaţi din trupele speciale

de Redactia Tvmania

Actorii Brad Pitt (47 de ani) şi Angelina Jolie (36 de ani) ţin la securitatea lor şi a celor şase copii pe care îi cresc împreună, aşa că au angajat o echipă de foşti membri în forţele speciale britanice pentru a-i păzi.

„The Sun” scrie că – după ce au aflat că grupări de crimă organizată din Rusia şi Italia sparg des casele înstărite din zonă – cei doi îşi păzesc castelul din sudul Franţei, reşedinţa lor atunci când nu filmează, cu ajutorul unui sistem de securitate de 150 de milioane de lire sterline şi nu numai.

„Brad a angajat o echipă de tipi care au fost în forţele speciale, care păzesc nonstop proprietatea ca nişte vulturi. Văd tot ce se întâmplă în camerele cu senzori de mişcare, conectate la ecrane TV”, a explicat o sursă.

Castelul francez cu săli de sport separate pentru Angie şi Brad, un jacuzzi, o saună şi camere de biliard e acum plin de echipamente „ca în filmele cu James Bond”, a continuat sursa: „Pentru a trece dintr-o cameră în alta trebuie să treci de panouri cu recunoaştere electronică a amprentelor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton