Homepage  / Articole

Brad și Angelina trăiesc „ca niște prizonieri”

Brad și Angelina trăiesc „ca niște prizonieri”

de Redactia Tvmania

Matt Damon, câștigător al unui Premiu Oscar, star de box-office și „cel mai sexy bărbat”, conform unui top realizat de revista People, duce o viață destul de liniștită. Spunem liniștită, comparând-o cu viața socială pe care o are cuplul Angelina Jolie- Brad Pitt.

„Am prieteni care trăiesc ca nişte prizonieri. Brad Pitt şi Angelina Jolie, de exemplu”, a declarat Matt Damon pentru televiziunea germană TELE5, la sfârşitul săptămânii trecute, relatează People.com.

„Ei nu pot să meargă pur şi simplu într-un loc. Dacă vor să iasă să facă o plimbare, totul se transformă într-un incident internaţional”, a mai spus actorul.

Matt Damon: Am noroc că soția mea nu e actriță

Deşi Matt Damon este un star la fel de cunoscut ca şi bunii lui prieteni Jolie şi Pitt, el se simte mândru că duce o viaţă normală. Tocmai de aceea, el nu ar schimba felul lui de a trăi cu cel al starului și colegului său din franciza „Ocean”.

„Sunt cu adevărat norocos, deoarece pot să iau tot ce este mai bun din ambele lumi. Fac meseria care îmi place şi nu am nevoie de trupe paramilitare care să mă apere atunci când ies să mă plimb în faţa casei mele”, a declarat Damon.

Starul îşi concentrează atenţia asupra familiei sale – soţia Luciana şi cele patru fiice ale cuplului – şi încearcă să ducă o viaţă cât mai departe de atenţia de la Hollywood.

„Nu sunt la fel de nebun ca alte staruri. Nu prea știu de ce. Probabil pentru că m-am însurat cu o femeie care nu e actriță. Și pentru că locuim în New York”, a povestit Matt Damon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton