Homepage  / Vedete străine

Bradley Cooper are o nouă iubită. Fostul ei soț a fost condamnat la închisoare

Bradley Cooper are o nouă iubită. Fostul ei soț a fost condamnat la închisoare
9

de Roxana Mirea,

Bradley Cooper are o nouă iubită, pe Huma Abedin. Actorul din "A Star Is Born", în vârstă de 47 de ani, și Abedin, în vârstă de 46 de ani, se întâlnesc de "câteva luni". Cei doi s-au cunoscut prin intermediul redactorului-șef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Bradley Cooper are o nouă iubită, pe Huma Abedin

Bradley Cooper are o nouă iubită. Este vorba despre Huma Abedin, consiliera de top a lui Hillary Clinton – și fosta soție a politicianului căzut în dizgrație Anthony Weiner. Actorul și Huma sunt împreună de câteva luni, după cum au declarat mai multe surse pentru Page Six.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul redactorului-șef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Anna a făcut cu siguranță pe pețitoarea„, spune o sursă. „Este cea mai bună prietenă a lui Bradley și o adoră pe Huma.”

Un insider de la Hollywood confirmă faptul că „Bradley se întâlnește în liniște cu Huma de câteva luni, [și] au ținut totul foarte secret. Bradley s-a despărțit de [actrița] Dianna Agron și a început să se întâlnească cu Huma.”

Sursa a adaugat că Abedin „a spus câtorva prieteni” că are un „iubit nou… dar nu a spus cine este. Ea a ținut totul secret”.Sunt perfecți unul pentru celălalt”, spune sursa. „Amândoi sunt pasionați de putere, politică și afaceri umane”.

Potrivit Page Six, Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani și Huma Abedin, în vârstă de 46 de ani, au sosit împreună la Met Gala pe 2 mai, însă s-au separat pe covorul roșu. Imaginile o arată pe Abedin, într-o rochie galben-canar, pozând pentru camerele de filmat, iar Cooper, păstrând distanța în spatele ei.

Met Gala 2022 – An Anthology of Fashion – ArrivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Huma Abedin, declarații dureroase despre fostul soț

Anul trecut, Abedin s-a destăinuit în cartea sa „Both/And: A Life in Many Worlds” în legătură cu scandalurile sexuale în care a fost implicat Weiner și despre modul în care controversele au afectat campania prezidențială a lui Clinton din 2016. Ea a declarat într-un interviu acordat în octombrie la CBS Sunday Morning că a „aflat tot adevărul” despre infidelitățile și greșelile lui Weiner, precizând că: „am procesat, am trecut peste și îi doresc numai bine”.

Bradley este un mare pas înainte față de Anthony Weiner, ca să nu spunem altceva”, a declarat o sursă.

Weiner, fost Fost Membru al Camerei Reprezentanților, a fost condamnat în 2017 la 21 de luni de închisoare pentru sexting cu o minoră. Mai exact, fostului congresman american a trimis mesaje cu caracter explicit sexual unei adolescente în vârstă de 15 ani, la începutul anului 2016. 

Mi s-a frânt inima, am fost târâtă, călcată în picioare, umilită. Am trăit cu rușine, în rușine, atât de mult timp„, a declarat Abedin pentru The Cut. „În retrospectivă, am fost într-o traumă extremă”.

Huma Abedin are un fiu, pe Jordan, în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soț, Anthony Weiner. Pe de altă parte, Bradley Cooper are o fiică, pe Lea De Seine, în vârstă de 5 ani, cu fosta parteneră, Irina Shayk. El și modelul, în vârstă de 36 de ani, s-au despărțit în 2019, după patru ani de relație.

Cooper a fost văzut recent la filmările pentru „Maestro” – un film biografic despre dirijorul Leonard Bernstein, regizat și interpretat de actorul nominalizat la Oscar – în New York City.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton