Homepage  / Articole

Bradley Cooper, singur cuc din cauza mamei sale

Bradley Cooper, singur cuc din cauza mamei sale

de Redactia Tvmania

Bradley Cooper, care s-a despărţit de Zoe Saldana după doar trei luni de relaţie, a început să îi aducă reproşuri mamei sale pentru ghinionul din viaţa sentimentală. Starul din "Marea Mahmureală" crede că mama sa ar face orice pentru a găsi câte un cusur fiecărei iubite pe care i-o prezintă, scrie National Enquirer.

După ce Gloria Cooper l-a despărţit, pe rând, de Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Renee Zellweger, şi acum Zoe Saldana, actorul a realizat că „nu iubitele lui erau problema, ci mama lui îi tot pune beţe în roate”.

Zoe Saldana l-a pus pe Bradley să aleagă între ea şi mama lui, după ce nu a mai suportat să primească sfaturi enervante din partea acesteia. În faţa ultimatului, actorul „a ales-o pe mama sa, pentru că nicio femeie nu poate concura cu dragostea pe care Bradley i-o poartă femeii care i-a dat viaţă”.

O sursă apropiată lui Bradley Cooper a spus că actorul încearcă acum să iasă de sub fusta mamei sale, „totul pentru a-şi găsi iubirea vieţii”.

Problemele între Bradley şi mama lui au început să apară de când aceasta s-a mutat cu el, după moartea soţului ei, anul trecut. Acum, Bradley Cooper speră ca mama lui să se hotărască cât mai repede posibil şi să-şi caute o locuinţă doar pentru ea, de preferat în alt stat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton