Homepage  / Vedete străine

Bradley Cooper, atacat cu un cuţit în metroul din New York. „Uneori oamenii sunt înjunghiaţi, dar sunt atât de şocaţi încât nu îşi dau seama”

Bradley Cooper, atacat cu un cuţit în metroul din New York. „Uneori oamenii sunt înjunghiaţi, dar sunt atât de şocaţi încât nu îşi dau seama”
6

de Cătălina Matei,

Bradley Cooper a povestit, într-un podcast urmărit în Statele Unite, că a fost victima unui atac cu cuţitul în 2019, pe când mergea să-şi ia copilul de la şcoală. Din fericire, Bradley Cooper nu a fost rănit, însă experiența l-a marcat destul de tare.

Actorul din „A Star Is Born” a fost la un pas de tragedie în urmă cu doi ani, când a fost atacat cu un cuţit în metroul din New York, potrivit Variety. Bradley a povestit recent despre această experiență care l-a marcat, în podcastul „Armchair Expert”, găzduit de actorii americani Dax Shepard şi Monica Padman.

„Obişnuiam să mă plimb în New York tot timpul cu căştile, era înainte de pandemie”, a început el. „Eram în metrou pe la ora 11.45 pentru a merge să o iau pe Lea de la şcoala rusă, şi am fost ameninţat cu cuţitul. A fost nebunie. Mi-am dat seama că am devenit prea confortabil cu acest oraş. Nu am fost atent din cauza căştilor”, a povestit Bradley Cooper , care la momentul respectiv era cu căşti şi ochelari de soare.   

„Eram la capătul peronului din metrou, am simţit că s-a apropiat cineva şi mi-am spus că vine să-mi ceară să fac o fotografie sau ceva”, a continuat actorul. „M-am sprijinit de un stâlp. M-am întors şi am văzut un cuţit”.  

Bradley a descris o armă de aproximativ 5 centimetri cu mâner din lemn, asemănător unui cuţit de buzunar. Potrivit actorului, agresorul era foarte tânăr.   

„Am început să alerg, am sărit peste un turnichet şi mi-am scos telefonul”, a explicat Cooper, care a reuşit să-i facă fotografii tânărului înainte să scape.  

 „Am mers la doi poliţişti şi ei m-au întrebat de mai multe ori dacă am fost înjunghiat: uneori oamenii sunt înjunghiaţi, dar sunt atât de şocaţi încât nu îşi dau seama, aşa că am verificat. A fost o nebunie!”.   

Bradley Cooper și Irina Shayk, semne de împăcare

După ce au fost fotografiați plimbându-se pe străzile din Manhattan săptămâna trecută, fără fetița lor,  iar presa americană a speculat o posibilă împăcare între cei doi, Bradley Cooper și Irina Shayk au fost din nou zăriți împreună.

De această dată, într-un cadru oficial. Mai precis, cei doi au fost fotografiați pe covorul roșu de la premiera mondială a filmului „Nightmare Alley”, în care Bradley Cooper joacă alături de Rooney Mara și Cate Blanchett.  Evenimentul a avut loc pe 1 decembrie, la New York, iar Irina s-a numărat printre vedetele invitate la premieră.

‘Nightmare Alley’ New York World PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Nightmare Alley”, regizat de Guillermo del Toro, prezintă povestea lui Stanton Carlisle, interpretat de Cooper, un fost angajat la carnaval care devine o vedeta a cluburilor din New York. Acțiunea are loc în anii ’40, când Stan prestează trucuri de magie furate de la circ pentru a crea impresia că știe să citească mințile celor din public. Cate Blanchett este Dr. Lilith Ritter, un pshiatru care încearcă să îl demascheze drept șarlatan și care devine prinsă în schemele acestuia.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton