Homepage  / Articole

Bradley Cooper: ce planuri are cel mai sexy bărbat

Bradley Cooper: ce planuri are cel mai sexy bărbat

de Redactia Tvmania

Bradley Cooper a uimit pe toată lumea, și chiar a scos oamenii în stradă, datorită titlului câștigat de el cu ajutorul revistei People. La doar o zi de la aflarea veștii că Bradley este „cel mai sexy bărbat în viață”, mai multe persoane au ieșit să protesteze, în ideea că nu el ar fi meritat acest titlu, ci Ryan Gosling.

Cu toate astea, Cooper a păstrat premiul, chiar și simbolic, și se poate gândi acum la planurile de viitor. Pe plan profesional, el și-a câștigat admirația fanilor cu ajutorul rolului din „Marea mahmureală” 1 și 2, scrie hollywoodreporter.com. Pentru anii ce urmează, Cooper va pregăti roluri variate, de la un scriitor, la liderul unei benzi sau Lucifer. Pentru toate aceste filme, vom avea însă de așteptat aproximativ doi ani.

Iată câteva dintre următoarele roluri anunțate deja:

Cooper va juca rolul unui scriitor în drama/thriller-ul „The Words”, care e programată să apară la cinema în 2012. Bradley Cooper este un scriitor care trece pe numele său munca altui om și care trebuie să plătească un preț foarte mare pentru acest lucru. Alături de el vor juca Olivia Wilde, Jeremy Irons, Dennis Quaid și Zoe Saldana.

Pentru rolul din „Outrun”, Cooper va interpreta rolul unui bărbat „înrolat” în programul pentru protecția martorilor. Personajul Charlie are probleme cu legea după ce încalcă regulile, și legea, și încearcă să o scoată pe iubita lui (Kristen Bell, n.r.) din țară.

Bradley Cooper va juca alături de Ryan Gosling în „In The Place Beyond the Pines” (2013). În timp ce Cooper este un polițist devenit politician, Gosling joacă rolul unui motociclist care încalcă legile constant cu scopul de a-și hrăni familia. Filmul, regizat de Derek Cianfrance (cel care s-a ocupat și de „Blue Valentine”), îi mai are în distribuție pe Greta Gerwig, Eva Mendes și Ray Liotta.

Cooper se va alătura distribuției din „The Silver Linings Playbook”, care va apărea în State la sfârșitul anului viitor.Filmul, în care apar nume precum Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Julia Stiles și Chris Tucker, este o adaptare după un roman scris de Matthew Quick. Cooper a primit rolul unui fost profesor, care a trăit ultimii patru ani din viață într-un ospiciu.

În ultimul film programat pentru următorii doi ani, Cooper va avea de interpretat rolul lui Lucifer în „Paradise Lost”. Filmul se vrea a fi o interpretare a luptei dintre îngeri și îi va avea în distribuție pe Casey Affleck, Ben Walker și Camilla Belle.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton