Homepage  / Vedete străine

Bradley Cooper, dezvăluiri uluitoare despre lupta sa cu dependența de alcool. „Am fost foarte norocos”

Bradley Cooper, dezvăluiri uluitoare despre lupta sa cu dependența de alcool. „Am fost foarte norocos”
7

de Redactia Tvmania

Celebrul actor Bradley Cooper a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența de alcool și substanțe interzise. Iată ce a dezvăluit!

Bradley Cooper împărtășește recunoștința sa pentru aproape două decenii fără probleme legate de alcool. La vârsta de 48 de ani, cunoscutul actor a făcut o apariție într-un episod recent al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls” de la National Geographic: The Challenge. Acolo, el a deschis despre bătălia sa anterioară cu dependența, exprimându-și gratitudinea că a reușit să depășească acele provocări de atunci. Cooper a mărturisit că se simte „foarte norocos” pentru ceea ce a realizat în această perioadă.

Bradley Cooper, dezvăluiri uluitoare despre lupta sa cu dependența de alcoolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bradley Cooper, dezvăluiri despre lupta sa cu dependența de alcool

Într-un moment din cadrul episodului, Cooper a împărtășit cu gazda sa, Bear Grylls, că nu a simțit că s-a „rătăcit din cauza celebrității”, ceea ce a stârnit întrebarea din partea lui Grylls, în vârstă de 49 de ani: „Dar, cu siguranță, ai avut câțiva ani sălbatici, nu-i așa?”.

„În ceea ce privește alcoolul și drogurile, da. Dar nimic de-a face cu faima, totuși. Dar am fost norocos. M-am lăsat de băutură la 29 de ani și sunt treaz de 19 ani. Am fost foarte norocos”, a recunoscut Cooper.

Continuând dialogul lor deschis, Grylls l-a întrebat pe Cooper dacă experiențele sale anterioare cu dependența au avut vreun impact asupra rolului său din filmul „A Star Is Born”, în care a jucat un muzician confruntat cu probleme de alcool.

„Mi-a fost mai ușor să pot intra cu adevărat acolo (n.r. în personajul său). Și, slavă Domnului, am fost într-un loc în viața mea în care mă simțeam în largul meu cu toate astea, așa că am putut să mă las cu adevărat dus. A fost o adevărată binecuvântare. Sper că voi continua să o fac”, a răspuns Cooper.

Într-o secvență prezentată în exclusivitate în avans de către PEOPLE, Cooper a discutat, de asemenea, despre modul în care decesul tatălui său din cauza cancerului pulmonar în 2011 a influențat modul său de a privi viața.

Cum l-a afectat pe Bradley Cooper moartea tatălui său

Bradley Cooper a subliniat că moartea tatălui său, Charles, a avut un impact profund asupra modului său de a fi părinte și asupra percepției sale asupra vieții. Actorul a dezvăluit că depune toate eforturile pentru a furniza fiicei sale, Lea, o educație aleasă. Cu toate acestea, Cooper a mai menționat că a învățat din lecțiile trecutului, dorind să evite ca fiica sa să aibă parte de neajunsurile pe care el le-a întâmpinat.

„Vreau să spun că înveți din greșelile predecesorului tău și eu voi face enorm de multe din care sper că Lea va învăța și apoi să fiu riguros cu mine însumi pentru a evolua. Pentru a o scuti de toate prostiile mele”, a povestit Bradley Cooper.

„Acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru Lea, nu-i așa?”, a întrebat Grylls, în vârstă de 49 de ani

„Și pentru mine. Este și pentru mine. Pur și simplu face viața mult mai bună”, a răspuns actorul.

Bradley Cooper a mai mărturisit că și-ar fi dorit să îl mai aibă astăzi alături pe tatăl său, care a pierdut lupta cu cancerul pulmonar în 2011.

„Da, mi-aș fi dorit ca tatăl meu să fie prin preajmă pentru a se bucura mai mult de asta, dar cu toții recunoaștem cât de norocoși am fost. A fost totuși o binecuvântare. Mi-a făcut un cadou imens; a murit în brațele mele. Să văd un astfel de exemplu faptic de mortalitate”, a spus el.

„Asta a schimbat modul în care privești lucrurile?” a întrebat Grylls, la care Cooper a răspuns: „Oh, da. În unele privințe, în cel mai rău sens. Cu siguranță am avut o atitudine nihilistă după aceea, pentru o vreme. De parcă aș fi zis: „Uau, o să mor” Nu a fost grozav pentru o vreme, până când mi-am dat seama că trebuie doar să accept cine sunt de fapt și să încerc să mă împac cu asta. Și apoi s-a cam echilibrat”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton