Homepage  / Articole

Bradley Cooper, fanul nr. 1 al lui Robert De Niro

Bradley Cooper, fanul nr. 1 al lui Robert De Niro

de Redactia Tvmania

Bradley Cooper (din “Marea mahmureală”) revine, începând de azi, 18 martie, pe marile ecrane într-un thriller captivant, “Dincolo de limite”, în care joacă alături de Robert De Niro, cel care care l-a inspirat să îşi aleagă această meserie.

În ciuda relaţiei încordate a personajelor pe care cei doi le interpretează în film, experienţa de a lucra alături de idolul său a fost un vis devenit realitate pentru Cooper. ,,Robert De Niro reprezintă motivul pentru care am devenit actor. Nu m-am simţit deloc intimidat de el pe platoul de filmare. Pentru mine a fost fascinant să văd cu câtă uşurinţă joacă. Şi în momentul în care lucrez cu un actor atât de bun, munca mea devine extrem de simplă, nu trebuie decât să reacţionez la replicile lui”, a declarat el.

Inspirată de romanul “The Dark Fields” al autorului Alan Glynn, pelicula “Dincolo de limite” îl are în centrul acţiunii pe tânărul scriitor Eddie Morra (Bradley Cooper). Din cauza lipsei de inspiraţie pe care o are nu este publicat de nici o editură şi mai mult decât atât este părăsit şi de iubită. Lucurile iau o întorsătură neaşteptată pentru el când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, care îi permite să-şi folosească întregul potenţial al creierului.

Astfel, dintr-o dată, lui Eddie i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar patru zile, iar matematica devine pentru el un hobby folositor. Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare. Curând, el intră în vizorul lui Carl Van Loon (Robert De Niro), un puternic om de afaceri, care se foloseşte de el pentru a-şi crea un imperiu financiar. Lucurile se complică pentru Eddie în momentul în care drogul începe să se împuţineze, iar pe urmele lui Eddie pornesc mai mulţi asasini.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton