Homepage  / Vedete străine

Cum au fost surprinși Bradley Cooper și Irina Shayk în vacanță, la trei ani de când s-au despărțit

Cum au fost surprinși Bradley Cooper și Irina Shayk în vacanță, la trei ani de când s-au despărțit
8

de Roxana Mirea,

Bradley Cooper și modelul Irina Shayk se gândesc serios să se împace. Cei doi au o fiică împreună, pe Lea De Seine, în vârstă de cinci ani. Actorul și fosta parteneră au mers într-o vacanță alături de fiica lor. O sursă a declarat că vacanța respectivă ar putea reprezenta reaprinderea dragostei dintre ei. În plus, se pare că amândoi își mai doresc copii.

Bradley Cooper și Irina Shayk se gândesc să se împace

Bradley Cooper și modelul Irina Shayk – care s-au despărțit în 2019 și au un copil împreună – și-ar dori mai mulți copii, spune o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Cei doi, care sunt părinții unei fetițe în vârstă de cinci ani, Lea De Seine, au publicat o fotografie din vacanța lor tropicală de familie. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că vacanța respectivă ar putea reprezenta reaprinderea flăcării iubirii în ceea ce-i privește pe cei doi.

„A fost o adevărată escapadă în familie și se gândesc să se împace din nou”, spune sursa. „Ea și-ar dori ca fiica ei să aibă un frate sau o soră”. 

Între timp, Cooper a fost văzut recent petrecând timp cu fosta soție a lui Anthony Weiner, Huma Abedin, dar sursa spune că nu a fost ceva serios.

91st Academy Awards in Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De când s-a despărțit de Bradley Cooper, s-a zvonit pentru scurt timp că Irina Shayk ar avea o relație cu Vito Schnabel și Kanye West.

Amândoi [Bradley și Irina] nu au avut o relație serioasă cu nimeni altcineva și amândoi sunt încântați de ideea de a avea un copil”, spune sursa.

Nu este Bennifer 2.0, unde cealaltă persoană este mereu în mintea lor, ci mai degrabă „de ce nu?” Ei trebuie să se ocupe unul de celălalt oricum, din moment ce sunt părinți împreună. Amândoi se gândesc, poate că este timpul să reia relația cu adevărat.”

Bradley Cooper și modelul Irina Shayk au fost văzuți pentru prima dată împreună la o întâlnire la spectacolul de pe Broadway „Finding Neverland”, în 2015. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton