Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bradley Cooper, transformare uluitoare pentru noul său film de la Netflix. Primele imagini din „Maestro”

Bradley Cooper, transformare uluitoare pentru noul său film de la Netflix. Primele imagini din „Maestro”
6

de Andra Stana,

Bradley Cooper și Carey Mulligan sunt protagoniștii mult-așteptatului film biografic marca Netflix, „Maestro”. Pelicula spune povestea de viață a celebrului dirijor și compozitor al filmului „West Side Story”, Leonard Bernstein. Luni, Netflix a publicat primele fotografii de prezentare ale peliculei.

Transformare remarcabilă. Primele imagini cu Bradley Cooper în filmul „Maestro”

Nu îl vei recunoaște pe Bradley Cooper în rolul lui Leonard Bernstein în viitorul său film Netflix. Cooper, în vârstă de 47 de ani, joacă în film alături de Carey Mulligan. Aceasta o interpretează pe soția dirijorului, Felicia Montealegre.

În imaginile publicate de Netflix, Bradley Cooper este cu adevărat de nerecunoscut.

Maestro-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-una dintre fotografiile dezvăluite luni de Netflix, Cooper și colega de platou Carey Mulligan (care o interpretează pe soția lui Bernstein, Felicia Montealegre) zâmbesc împreună. O altă fotografie îl arată pe Cooper pe platoul de filmare. Alte imagini îl arată pe Cooper de nerecunoscut în rolul unui Bernstein îmbătrânit.

Are până și părul alb pe braț! Câtă atenție la detalii! Oricine este persoana (sau persoanele) care se ocupă de machiaj/coafură pentru acest film trebuie să câștige niște premii importante”, a apreciat un utilizator Twitter citat de cnn.com. Comentariul, postat în dreptul imaginilor publicate inițial de Netflix, luni, 30 mai, pe contul oficial de Twitter.

Povestea filmului „Maestro”, regizat de Bradley Cooper

O legendă în lumea teatrului muzical, Bernstein a fost cel mai bine cunoscut pentru că a compus muzica pentru „West Side Story”, spectacolul de pe Broadway din 1957, care a dat naștere filmului din 1961 și recentului remake al lui Steven Spielberg. A murit în 1990, la vârsta de 72 de ani.

Maestro, despre care cnn.com scrie că va fi lansat în 2023, spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

Din distribuția „Maestro” mai fac parte și Matt Bomer și Maya Hawke.

Cooper este și regizorul filmului, care urmează după „A Star is Born”. Producătorii filmului „Maestro” sunt Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Bradley Cooper, Fred Berner, Amy Durning.

Potrivit Variety, producția filmului a început luna aceasta.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton