Homepage  / Articole

FOTO: Brand şi-a scos verigheta în faţa camerei

FOTO: Brand şi-a scos verigheta în faţa camerei

de Redactia Tvmania

Actorul britanic, care a anunţat că divorţează de cântăreaţa Katy Perry la sfârşitul anului trecut, după luni întregi de speculaţii, e protagonistul unui filmuleţ destul de rău-prevestitor în ce priveşte soarta căsniciei sale. Potrivit Daily Mail, Brand a postat un clip în care îşi scoate verigheta pe site-ul porno Nudevista încă din noiembrie, la doar două săptămâni de la aniversarea primului an de căsnicie cu Perry.

Gestul a fost intenţionat ca o glumă, întrucât starul se pregătea de un turneu de o săptămână prin universităţi din toată America.

„Voi cunoaşte oameni din sororităţi şi fraternităţi. Nu ştiu ce sunt sororităţile, cu excepţia lucrurilor pe care le-am văzut pe Nudevista – unde apar ca nişte cluburi de sex pentru femei”, afirmă Brand în videoclip. „Urmează o săptămână revoluţionară şi, mai important, voi învăţa la prima mână despre sororităţi”.

Şanse de reconciliere?

El îşi scoate apoi verigheta, adăugând: „O să pun asta undeva la loc sigur pentru următoarea săptămână”.

De când a depus actele de divorţ, pe 30 decembrie, Brand a rămas complet tăcut pe contul personal de Twitter, în vreme ce Perry a reluat dialogul cu fanii pe al ei, mulţumindu-le pentru susţinerea arătată.

Potrivit unor surse, vedeta americană ar fi pregătită să meargă în Anglia, ţara de baştină a lui Brand, pentru a încerca să se împace cu acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton